Franka i Vedran sutra će se vjenčati - prisjetili smo se kako je tekla njihova ljubavna priča

Instagram @haileybieber
Najpoznatiji nogometno-pjevački par na domaćoj sceni sutra će pred obitelji i prijateljima svoju ljubav okruniti brakom nakon šest godina veze. Prisjetili smo se kako je sve počelo
Vidi originalni članak

Kad su 2012. počela nagađanja o vezi nogometaša Vedrana Ćorluke i pjevačice Franke Batelić, svi su se pitali hoće li ta veza opstati, ali su istovremeno kimali glavom u znak odobravanja. Što zapravo i ne čudi jer su pjevačica i nogometaš od samog starta svoju ljubav samozatajno čuvali za sebe i javnosti davali samo onoliko koliko je potrebno. I pritom su uvijek bili preslatki! 

Njihova ljubavna priča počela je na najpoznatijoj novaljskoj plaži na otoku Pagu gdje se Vedran odmarao nakon ispadanja hrvatske reprezentacije s Eura 2012., dok je Franka ondje ljetovala i uživala u čarima mora. Pogledi su im se sreli na After Beach partyju u Papayi i to je bilo to! Prisutni su tada tvrdili da je bilo preslatko vidjeti ih kako izmjenjuju poglede i osmijehe, a Vedran je nagađanja o vezi potvrdio nakon dva mjeseca izjavom da on i Franka imaju nešto samo njihovo.

Da je riječ o ozbiljnoj vezi dalo se naslutiti i u prosincu 2012. na Vip božićnom koncertu na kojem je Franka nastupala, a u publici su je podržali Vedran, njegovi roditelji, otac Josip i majka Anđa te Frankina majka Ingrid i otac Damir. Zaljubljeni nogometaš nije skidao osmijeh s lica dok je Franka pjevala i gromoglasno je pljeskao nakon nastupa. Unatoč tome, i dalje su postojale sumnje da će njihova ljubav potrajati jer se Vedran preselio u Moskvu i otišao igrati za Lokomotiv. Srećom po njega, pjevačica je odlučila poći za njim, privremeno je napustila pjevačku karijeru i u potpunosti se maknula iz javnog života. Zbog tog poteza nikada nije požalila, a to nerijetko i ističe u razgovorima.

Šestogodišnju vezu preslatkog nogometno-pjevačkog para nisu obilježili nikakvi skandali i upravo to je ono po čemu su tako posebni. Kad je riječ o izjavama za medije, i nogometaš i pjevačica imaju samo riječi hvale jedno za drugoga. Vedran je tako jednom prilikom izjavio da ne zna je li pronašao srodnu dušu u Franki, ali je pronašao ono što bi svakom muškarcu poželio da pronađe. Sudeći prema izjavama pjevačice, isto vrijedi i za Vedrana. "Vedran je jako dobar čovjek. To je njegova najveća kvaliteta. Velika mi je podrška i ni u jednom trenutku ne bi stavio sebe ispred mene. Uvijek je tu za mene. Odlično funkcioniramo. Nesebičan je, svima bi pomogao. Iskren je. Malo je takvih ljudi", izjavila je Franka za tjednik Story.

Stars Franka Batelić udaje se možda u jednoj od ovih vjenčanica

I njihove objave na društvenim mrežama popraćene su brojnim pozitivnim komentarima, publika ih voli i svi s nestrpljenjem iščekuju njihovu svadbu koja je već sada prozvana domaćom svadbom godine. Poznati par svoj najsvečaniji dan mjesecima je vješto krio od znatiželjnih medija, a svi detalji još uvijek nisu poznati. Poznato je samo da će se slavlje održati na rustikalnom imanju u Istri koje zbog zvojih modernih elemenata odiše elegancijom. Osim restorana, na imanju se nalaze i vinarija, bazeni, hotelske sobe i rezidencije s vlastitom terasom i dvorištem.

Osim po svadbi, 2018. će nogometašu i pjevačici ostati upamćena po lijepim uspomenama i velikim uspjesima. Franka će je zasigurno pamtiti po nastupu na izboru za pjesmu Eurovizije i povratku na scenu, dok je Vedran neće zaboraviti zbog povijesnog rezultata i osvojenog drugog mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu s hrvatskom reprezentacijom. Jedno drugome su i u tim bitnim trenucima bili neizmjerna podrška"Vedran je taj koji me stalno 'tjera' da se posvetim glazbi. Moja je velika podrška u svemu što radim i stvarno sam sretna s njime", izjavila je Franka u listopadu prošle godine.

Stars Gdje to uživaju Franka Batelić i Vedran Ćorluka?

Budući supružnici trenutno se zasluženo opuštaju i pripremaju za veliki dan u Frankinom rodnom Rapcu u blizini kojeg će se održati svadba. Mi im želimo sigurnu plovidbu u bračnu luku i sve najljepše u zajedničkom životu!

Posjeti Miss7.24sata.hr