Fanovi 'Bridgertona' razočarani ljubavnom pričom u trećoj sezoni, Penelope se morala opravdavati

Netflix
Vidi originalni članak
  • Treća sezona 'Bridgertona' stiže sljedeće godine, a iako je većina obožavatelja uzbuđena zbog nove sezone, sve više fanova je razočarano glavnom ljubavnom pričom koja je odabrana za treću sezonu
  • Zvijezda serije, Nicola Coughlan, čiji će lik biti u središtu ljubavne priče treće sezone serije, tako se morala obraniti od kritika obožavatelja na Instagramu
  • Jedna od obožavateljica serije požalila se na činjenicu što je upravo lik Penelope u središtu radnje treće sezone, jer smatra da bi to trebao biti lik Eloise Bridgerton

Hit serija 'Bridgerton' na Netflixu, koja je osvojila obožavatelje diljem svijeta te postala jedna od najgledanijih serija na Netflixu, uskoro će dobiti i svoju treću sezonu. Nakon što su u prve dvije u središtu zbivanja bile ljubavne priče prvo Daphne Bridgerton, a zatim njenog brata Anthonyja, u trećoj sezoni gledat ćemo razvoj ljubavne priče između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Newton (@lukenewtonuk)

Budući da to nije red kojim su raspoređene ljubavne priče u romanima Julije Quinn, po kojima je serija snimljena, kod nekih obožavatelja taj je odabir naišao na neodobravanje, što su izrazili na Instagramu irske glumice Nicole Coughlan, koja je utjelovila Penelope Featherington. 

"Kasno sam saznala za ove vijesti. No, čula sam kako će sljedeća sezona biti o Penelope i Colinu. To je smiješno. Svima je uništila živote, uzela novce i sad će još dobiti i sretan završetak. Sljedeća sezona trebala je biti o Eloise", napisala je razočarana obožavateljica koja smatra kako je u središtu treće sezone trebala biti Eloise Bridgerton, Penelopina najbolja prijateljica, koju je utjelovila Claudia Jesse.

Life&style Stigao je prvi trailer za prednastavak 'Bridgertona' o kraljici Charlotte, priča nas je već osvojila

Nicola Coughlan odgovorila je na komentar videom na svojem Instagram storyju te 'otvorila dušu': "Mnogo ljudi ljuti se na mene zbog stvari koje je Penelope učinila, no ja to stvarno nisam napravila zato što je to samo scenarij koji ja vidim i odglumim", rekla je Nicola pa nastavila: "Molim vas, budite ljubazni prema meni. Nikad neću moći kontrolirati što će se dogoditi s radnjom, po kojem redu će priče ići, što je na plakatima, tko je na plakatima, tko radi intervjue. To je izvan mog djelovanja. Ja sam tamo da glumim i nemam pravo glasa za većinu stvari. Nisam rekla 'Ovo je moja najbolja frizura.' Određeno je da izgledam tako i Lou Bannell, koja nam je radila make up i frizuru, volim te. No, određeno je kako bih trebala izgledati kao tužna pudlica pa sam onda i izgledala kao tužna pudlica".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

U prvoj sezoni gledateljima je otkriveno da je Penelope zapravo prava Lady Whistledown, pseudonim za, do tad, anonimnog pisca glasina i tajni londonskog visokog društva. Druga sezona završila je s Penelope koja je čula Colina da govori kako se nikad neće vjenčati s njom, no vjerni obožavatelji 'Bridgertona' smatraju kako bi se ipak mogao predomisliti. Što će se točno dogoditi, saznat ćemo u uzbudljivoj trećoj sezoni!

Life&style Jesenske filmske poslastice: Ovo su najbolji filmovi koji dolaze na Netflix u listopadu

Posjeti Miss7.24sata.hr