Elli Dvornik zaista pristižu svakakvi pokloni, a ovaj dar čak utječe na seksualno zadovoljstvo

Instagram@lejla.fili Ella Dvornik
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik nebrojeno je puta demonstrirala svoju zaigranu prirodu
  • Svojim pratiteljima pokazala je kako je i spremna za još jedan izazov- isprobati novi gadget koji se stavlja u intimno područje
  • Zapravo se radi o poboljšanju zdravlja žena ali i o jednom od načina na koji se može  pojačati seksualno zadovoljstvo

Ella Dvornik, jedna od naših najpoznatijih influencerica, ovaj status sigurno je zaslužila i zbog svoje iskrenosti i autentičnosti. Njezina zaigrana priroda koju ponekad rado ističe, Ellu je okarakterizirala kao osebujnu osobu pa nas zato i ne čudi da je spremna  isprobati većinu stvari na koje bi neki samo podignuli obrve.

S društvenih mreža Izgled Elline kuće u Istri nije baš oduševio sve pratitelje, neke je podsjetio i na kriminalističku seriju

Otkako je otvorila svoj poštanski pretinac, napisala je svojim pratiteljima na Instagramu, počele su joj pristizati malo avangardniji pokloni, a među njima i jedan gadget. Kći pokojnog kralja funka, zaigrana i neustrašiva, najavila je kako će ga isprobati napravicu koja se postavlja u intiman dio tijela.

Ella Dvornik pokazala kako je njezina Balie nacrtata tatu Charlesa: "Je li stvarno tako dlakav?"

''Znala sam da kada otvorim poštanski pretinac da će mi početi dolaziti čudne stvari'', napisala je Ella na svome profilu o gadgetu koji je namijenjen praćenju vježbi za jačanje mišića dna zdjelice te dodala do znanja kako ga jedva čeka isprobati.

Mnoge žene čule su za Kegelove vježbe kojima je zadaća upravo ojačati dio zdjelice odnos tonus mišića nakon poroda, a mogu biti i pomoć i u liječenju inkontinencije kod žena. Disfunkciju mišića zdjeličnog dna osim trudnoće i poroda mogu uzrokovati operativni zahvati u području male zdjelice, neurološko oboljenje, debljina, starenje te slab kapacitet mišića.

Osim toga mišići zdjeličnog dna imaju značajnu ulogu u spolnom odnosu pa će njihovim jačanjem i mogućnost spolnog zadovoljstva biti veća.

Gadget koji omogućava izvođenje šest različitih Kegelovih vježbi upravo u ovom dijelu tijela odnosno praćenjem istih tako da se povezuje s aplikacijom na mobitelu Ella je najavila kako će isprobati. Hoće li svoje dojmove i benefite nakon korištenja podijeliti sa svojim pratiteljima, ostaje za vidjeti.

Posjeti Miss7.24sata.hr