Ella Dvornik pokazala što čini s - prljavim vešom! I nama se fora skroz sviđa!

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Ella Dvornik-Pearce ponovno je oduševila fanove pretvorivši svakodnevnu scenu u pravi foto-session
  • Pozirala je u zanimljivoj modnoj kombinaciji u hrpi neoranog rublja
  • Objava je prikupila hrpu komentara, a mnogi su joj poručili da je prava legenda!

I ponovno je Ella Dvornik-Pearce uspjela iz sitnice napraviti nešto veliko, a svakodnevni, i mnogima ne baš drag zadatak, pretvoriti u scenu vrijednu kakve naslovnice!

Naime, Ella je objavila fotografije na Instagramu na kojima pozira u hrpi neopranog rublja, a napisala je i simpatičan razlog zašto je to tako.

"Kad me netko pita zašto imam tolko neopranog veša, ja kažem “to nije prljavi veš, to mi je set za fotkanje”, napisala je Ella u svome komičarskom stilu! A da je mnogi podržavaju pokazala je i količina lajkova koju je objava prikupila, i to njih više od 15 tisuća.

Moda Ella Dvornik u pravom proljetnom outfitu: "Crveno i rozo mi je jedna od najdražih kombinacija"

Pozirala je u gomili rublja odjevena u zelenu košulju i zelenu, čupavu, kratku suknju s bijelim detaljima, a outfit je upotpunila srebrnim štiklama. Pratitelji su oduševljeno pohvalili i njezinu modnu kombinaciju, ali i zanimljivu "kulisu". "Legenda!", poručili su joj. Jedna je pratiteljica također primijetila da joj je tu suknju, kako je bilo u ranijim objavama, "uređivala" kćerkica Balie svojim škarama.

"Jel to ona "ošišana" suknja?", upitala je pratiteljica. "Daaa! Eto i ona je poslužila, nije ništa za bacit, sve se da iskoristit", poručila joj je Ella. "Ovo je najbolja fotka otkad sam na Instagramu", poručila joj je druga pratiteljica.

U rukama je Ella držala knjigu naslovljenu "Montessori" koju su također primijetili i komentirali neki pratitelji. Riječ je o knjizi koja se bavi tematikom odgoja po posebnoj Montessori metodi. "I knjiga o odgoju u ruci", poručila joj je sa smiješkom jedna pratiteljica. "I to ni manje ni više nego Montessori. Ova kuća vidila Montessoria nije", odgovorila joj je simpatično Ella.

Life&style Ella Dvornik nasmijala pratitelje pokazavši kako laže djeci, a oni je 'upozorili' i na njenu strogu trenericu

A ova fora objava skupila je i još hrpu komentara pa je i ovaj put Ella, kako to obično i biva, apsolutno oduševila fanove svojim jednostavnim pristupom životu i - kućanskim obavezama!

Posjeti Miss7.24sata.hr