Ella Dvornik objavila suprugovu fotografiju i otkrila dobar razlog zašto se pomladio

Instagram@lejla.fili Ella Dvornik
Vidi originalni članak
  • Fotografija Charlesa Pearcea, supruga Elle Dvornik, izazvala je veliko zanimanje njezinih pratitelja na Instagramu
  • Mnogi od njih su ustanovili kako se poduzetnik pomladio od preseljenja u Istru, a s njima se složila i influencerica
  • Ella je priznala kako su napokon došli na svoje, a obradovali su je i komplimenti upućeni na račun njezina supruga

Influencerica Ella Dvornik-Pearce podijelila je na Instagramu fotografiju svog supruga Charlesa, a ista je izazvale veliko zanimanje njezinih pratitelja. "Lice čovjeka kojeg je preporodilo preseljenje iz grada. Malo je reći da smo došli na svoje", naznačila je 30-godišnjakinja u opisu spomenute fotografije. Time je željela naglasiti kako je njihova nedavna seoba u Istru bila pun pogodak.

Stars Albina otkrila kako nikada ne bi bila s pjevačem: "Muškarci iz moje branše me nisu privlačili"

Složili su se s njom i brojni pratitelji koji su ustvrdili kako se 43-godišnji poduzetnik pomladio. "Baš ima lijep osmijeh. Sretan čovjek. Lijepo za vidjeti", "Da, definitivni procvat za njega i to se vidi", "Kad se zadovoljstvo s lica ne može sakriti!", "Vidi se da je sretan... Drago mi je zbog vas", "Zaista se vidi da uživa u svakom trenutku mislim da ga nikada nisam vidjela da se tako od srca smije, baš mi je drago da uživate i da vam je zaista jako, jako lijepo u Istri", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Ella Dvornik pokazala kako je njezina Balie nacrtala tatu Charlesa: "Je li stvarno tako dlakav?"

Stars Elli Dvornik zaista pristižu svakakvi pokloni, a ovaj dar čak utječe na seksualno zadovoljstvo

Pjesma možda kaže da je za sve krivo loše vino, no tajna ovog pomlađivanja možda se ipak krije u dobroj rakiji, odnosno likeru. Tako je barem dala naznačiti Ella kada je na komentar pratiteljice da "grappa čini svoje" ustvrdila kako supružnici radije uživaju u teraninu. Podsjetimo, obitelj Pearce je u Istru doselila početkom lipnja, a kako izgleda eksterijer njihovog novog doma možeš provjeriti ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr