Drake ima idealan beauty savjet za nas

Instagram
Najdraži "meki" reper u Hollywoodu je ultra svestran, pa nas ne čudi ni ovo - pogledaj zašto je Drake u biti beauty guru!
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana je Drake postavio gomilu fotki na Instagram, za koje ne možemo procijeniti jesu li s eventa, partyja povodom izdavanja novog albuma (možemo se nadati!)... Ali jedna fotka se među njima posebno istaknula i dobila je gomilu komentara. Naime, izgleda kao da Drake nije dobro oprao zube, pa ga je jedan Internet troll uzeo za zub (slučajna ironija). "Imaš sav taj novac, a zubi ti ne izgledaju čisto", napisao je odnoseći se na mrlju na Drakeovom prednjem zubu, koja bi mogla biti uistinu svašta.

Međutim, Drake se potrudio da se taj komentar ne pretvori u lavinu tračeva kako nije baš na "ti" s higijenom pa mu je odgovorio - i to kako. Malo manje od dva sata kasnije nakon komentara, poznati reper mu je objasnio u čemu je stvar; "Imam ružičasti dijamant na zubu... Perem zube s aktivnim ugljenom prije bilo kojeg partyja gdje ću vidjeti mačke, znaj to!". 

PRIRODNO IZBJELJIVANJE Ovo voće izbjeljuje zube – bez ikakve kemije

Ovim ne samo da smo saznali da Drake ima ekstravagantan "modni" dodatak, već da i čita svoje Instagram komentare što je poprilično cool, ali i da je opsjednut trenutnim velikim beauty trendom - aktivnim ugljenom! Iako proces pranja zubiju s ugljenom nije prekrasan, Drake je upravo dokazao da ima beauty tajnu koju nikad nismo znali da trebamo - jer aktivni ugljen skida sve mrlje, čak i kavu i vino. Thanks, Drake!

Posjeti Miss7.24sata.hr