Doris Pinčić opet u kratkoj haljnici, odmah su joj poručili: "Nema minica za mame". Evo što je odgovorila...

Instagram@ tihanaharapinzalepugin
Vidi originalni članak
  • Za Doris Pinčić nema mira. Nakon repića, na meti kritika našla se i njezina odluka o nošenju kratkih suknji
  • Dio gledatelja smatra kako taj modni komad nije najprikladniji za male ekrane, no čini se kako im se Doris ovoga puta usprotivila
  • Osim što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u ultra kratkoj haljinici, kraći model odjenula je i za vođenje emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'

Modne kombinacije voditeljice Doris Pinčić nerijetko izazovu kritiku gledatelja. Nezapaženo nije prošla ni njezina odluka da se na setu emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' pojavi u kratkoj crnoj suknji. Izazovni komad ublažila je odjenuvši ispod njega crne grilonke, no za neke ni to nije bilo dovoljno pa su se redali komentari kako navedeni izbor nije nužno i najprikladniji.

Modni savjeti Baš kao Francuskinja! Nekoliko savjeta iz Pariza uz koje ćeš uvijek izgledati sređeno

Premda se rijetko oglašava oko kritika koje su iznesene na račun njezina odijevanja, čini se kako je 32-godišnja Zadranka ovoga puta napravila iznimku. Naime, na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj pozira u kratkoj tirkiznoj 'babydool haljini' čija dužina seže netom ispod stražnjice. "Sad će proljeće… Samo što nije…", napisala je u opisu spomenute fotografije na kojoj možemo vidjeti kako iznimno dobro raspoložena.

"Uz optimizam, osmjeh i radost na tvom licu, nikada nije bilo ni drugačije nego proljetno", "Predivna si", "Tako slatka", "Predivna kombinacija, blistaš", samo su neki od komplimenata koji su joj udijelili pratioci. Naravno, povela se i rasprava o dužini odabrane haljine. "A ne, ne, ne... Nema minica za mame, samo ispod koljena Doris", napisala je u šali njezina kolegica, voditeljica Emina Pršić, dodajući: "Skroz se raspustila, nakon proreza sad još i minica."

Druga pratiteljica joj je poručila kako treba ignorirati negativne komentare. "Samo ti nosi minicu, danas mi je žao da nisam i više nosila, tako sve brzo prođe, nećeš pod stare dane", istaknula je.

Moda 7 stvari koje žene koje uvijek izgledaju sređeno rade svaki dan

Doris joj je u komentaru priznala da je potpuno zaboravila na "pravilo" prema kojem "minice nisu za mame", a njezino današnje pojavljivanje u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' pokazalo je kako ga ni namjerava slijediti. Ovoga puta odjenula je usku kratku haljinu crvene boje s istaknutim rukavima, koju je ukomponirala sa smeđim salonkama. Izostao je i repić koji je svojevremeno zgrozio dežurne komentatore te smo je mogli vidjeti s njezinom karakterističnom frizurom - opuštenim valovima.

Zanimljivo je kako se na crvenu elegantnu haljinu odlučila i nakon što je sredinom siječnja bila izložena oštrim napadima zbog svog odijevanja za koje je dio gledatelja tada zaključio kako je neprimjeren za pojavljivanje na malim ekranima. Ipak, čini se kako je voditeljica u novom nastavku sage 'Doris vs. gledatelji'  odlučila malo više 'pokazati zube', budući da je osvanula u kraćem i izazovnijem modelu haljine.

Posjeti Miss7.24sata.hr