Djeveruše iz snova kao inspiracija: Ovo je 20 najimpresivnijih slavnih djeveruša ikad

Instagram @taylorswift
Vidi originalni članak
  • Dok neke mladenke odluku o boji i kroju haljine velikodušno prepuštaju samim djeverušama (ako ih uopće imaju), ima i onih koje inzistiraju na poštivanju njihove želje (čitaj: zapovijedi)
  • Uloge djeveruše nisu pošteđene ni najveće zvijezde
  • Od blizanki Olsen do Taylor Swift, izdvojili smo najcool djeveruše u povijesti

Vjerujemo da nismo jedini koji su u jednom dijelu života, vrlo vjerojatno dok smo bili još jako mladi, sanjali o tome kako ćemo se jednog dana naći u ulozi djeveruše. Isto smo tako svi došli do onog trenutka u koejm smo se iskreno počeli nadati da nas nitko nikada neće pozvati da na vjenčanju sudjelujemo u ovoj ulozi. Ovo je jedan od onih dana kada sve ovisi o (ne)milosti mladenke i eventualno krojačice kojima prepuštamo odluku kako ćemo na dotičnom vjenčanju izgledati.

Usred sezone vjenčanja, i opasnog nedostatka inspiracije, prisjetili smo se najboljih slavnih djeveruša - od sestara Jenner do djeveruše iz snova svake djevojke, Taylor Swift.

Kendall i Kylie Jenner

Kendall i Kylie Jenner izignorirale su ultimativni tabu vjenčanja odjenuvši bijele haljine dok su prisustvovale vjenčanju svoje starije sestre Kim i Krisa Humphriesa u kolovozu 2011.

Taylor Swift

Taylor je debitirala kao djeveruša na vjenčanju Britany Maack, svoje najbolje prijateljice od rođenja. Kao što se očekivalo, Taylor je svoje svadbene dužnosti shvatila ozbiljno, obavivši potrebne pozive kako bi došla do mladenkine haljine iz snova dizajnerice Reem Acre.

Lottie Moss

Bila je to fotografija koja je pokrenula njezinu karijeru. Prije svog manekenskog debija, Lottie Moss je pozirala kao boho djeveruša na vjenčanju polusestre Kate Moss s Jamiejem Hinceom u srpnju 2011.

Pippa Middleton

Kažu da se ne smije nikada zasjeniti mladenku, ali Pippa Middleton je ukrala sva svjetla globalne medijske pozornosti kada je otpratila stariju sestru Kate do oltara 29. travnja 2011.

Life&style Kako organizirati savršeno vjenčanje, korak po korak u 12 mjeseci, otkriva organizatorica vjenčanja

Mary-Kate i Ashley Olsen

Ne možemo zamisliti da ovim blizankama itko govori što će odjenuti, pa čak ni na vjenčanju, no po naredbi su odjenule bijele haljine za djeveruše za meksičko vjenčanje prijatelja 2007. godine.

Georgia May Jagger

Daleko najcool djeveruše koje smo ikada vidjeli - Georgia May Jagger i njezina starija sestra Elizabeth prisustvovale su vjenčanju svoje mame, modela Jerry Hall s Rupertom Murdochom.

Rihanna

Rihanna je predvodila skupinu djeveruša odjevenih u ljubičasto do oltara dok je gledala kako se njezina bliska prijateljica i pomoćnica Jennifer Morales udaje u Honoluluu na Havajima u kolovozu 2015.

Rose Byrne

Nakon uloge djeveruše Helen, dobro bismo razmislili hoćemo li Rose pozvati da bude na našem vjenčanju. Kao i ulogu, Rose je ozbiljno shvatila australsko vjenčanje svog najboljeg prijatelja Krewa Boylana 2012.

Cara Delevingne

Cara je pratila stariju sestru Poppy do oltara dok se udavala za Jamesa Cooka u crkvi St Paul's u Kensingtonu 2014. Vjenčanje je bilo ceremonija sa strogim pravilima, no sve su zabavne trenutke nadoknadili naknadno u Marakešu.

Stars Jennifer Lopez i Ben Affleck zablistali su na spektakularnom vjenčanju na prekrasnom imanju u Georgiji

Lena Dunham

Naša omiljena zvijezda serije 'Djevojke' Lena Dunham nosila je jorgovan na tematskoj svadbi inspiriranoj 'Snom ljetne noći' svoje najbolje prijateljice Isabel Bramlette Halley 2014. godine.

Paris Hilton

Najstarija seka, Paris je svojoj mlađoj sestri Nicky dala priliku da zablista na njezinoj svadbi 10. srpnja 2015.

Kate Bosworth

Kate Bosworth nije se bojala prekršiti pravila koja vrijede za vjenčanja kada je 2008. nosila crnu toaletu na vjenčanju svoje prijateljice u Sydneyu.

Lady Gaga

Lady Gaga bila je gotovo neprepoznatljiva na svadbi svoje prijateljice u New Orleansu u ožujku 2015.

Beyoncé

Beyoncé i njezina sestra Solange pridružile su se bivšoj kolegici iz benda Destiny's Child Kelly Rowland u ulozi djeveruša na vjenčanju na jahti mame Tine Knowles i Richarda Lawsona u travnju 2015.

Mila Kunis

Mila Kunis u tajnosti se udala za Ashtona Kutchera, no zato je ponosno i javno koračala kao djeveruša svom bratu Michaelu 2013. godine.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence bila je dio cijele čete djeveruša u haljinama J Crew boje slonovače dok se njezin brat Blaine ženio s Carson Massler 2014. godine.

Stars Bajkovito! Pogled iza kulisa spektakularnog vjenčanja nećakinje lady Di u videu objavljenom na godišnjicu braka

Eva Longoria

Eva Longoria je zamoljena da bude djeveruša prijateljici Alini Peralti na njihovom španjolskom vjenčanju 2015.

Emma Roberts

Zvijezda 'Kraljice vriska' Emma Roberts našla se u ulozi djeveruše za svoju najbolju prijateljicu i dizajnericu Karu Smith još u studenom 2015.

Posjeti Miss7.24sata.hr