Danijela Martinović emotivnom porukom čestitala rođendan najvažnijem muškarcu u svom životu

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Danijela Martinović na društvenim je mrežama posebnom porukom čestitala rođendan svom ocu
  • Svojim pratiteljima opisala je kako ju je jednom prilikom iznenadio
  • Pjevačica uvijek naglašava kako su joj roditelji najveća podrška

Splitska pjevačica Danijela Martinović (50) na svojim profilima na društvenim mrežama emotivnom je porukom ocu Ivanu Martinoviću čestitala rođendan.

U opisu fotografije koju je objavila gdje se mogu vidjeti ona i njen otac nasmiješenih lica, raznježena Danijela se prisjetila i posebnog iznenađenja za koje je bio zaslužan upravo njen tata.

“Tata, sretan ti rođendan! Moj tata mi je prije par godina priredio iznenađenje koje se ne zaboravlja. Došao je sam, nenanavljen i cijeli dan me čekao sjedeći u publici da bi me čuo, da bi moje srce osjetilo njegovo dok govorim priču svog života. Zagrlio me, vidjela sam - ponosan je, preponosan - kupila sam suze.

Rekao je: "Dušo, ja se odmah vraćam za Split." "Ali, kako ćeš tata, pa ponoć je, umoran si, cijeli dan si tu, nemoj zezati, prespavaj, molim te." Kaže on s osmijehom, uvijek s osmijehom: "Dušo (uvijek me tako zove, 'ko šiša ime - to je samo simbol), ide tata, imam sutra posla, a ja sam bio, vidio te i čuo i to je meni najvažnije."

Stars Danijela Martinović u posljednje vrijeme blista, a otkrila je i što ju veseli

To se zove ljubav na djelu - o tome se piše i priča kad se kaže da najljepše stvari nemaju cijenu. Ako me ikad budu opet pitali: "Kad ti misliš odrasti?" Sad znam - nikad. Najljepše je biti djevojčica svoga tate.”

Splitska pjevačica uvijek je naglašavala kolika su joj podrška i oslonac njeni roditelji Ivan i Ivanka Martinović i nikad nije krila koliko je vezana uz njih.

Life&style Danijela Martinović u iskrenoj objavi progovorila o teškom razdoblju i poslala poruku svim ženama

Posjeti Miss7.24sata.hr