Čombe iz 'Lud, zbunjen, normalan' ponosno pokazuje ljubav prema dvomjesečnoj kćeri Billie

Pixell/Ivana Ivanović
Vidi originalni članak
  • Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan” objavio je preslatku fotografiju sa svojom kćeri
  • Glumac je sa suprugom Marijom Omaljev Grbić kćer Billie dobio prije dva mjeseca
  • Miraj je ispod fotografije dobio mnoštvo komentara podrške 

Glumac Miraj Grbić na svojem je Instagramu objavio preslatku fotografiju na kojoj u svom naručju drži dvomjesečnu kćerkicu Billie i promatra ju s osmijehom. Bosanskogercegovački glumac s američkom adresom, nama najpoznatiji po ulozi Čombe u popularnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan” uživa u novoj ulozi oca u kojoj se izgleda odlično snašao. 

 

 

Stars Luka Bulić postao otac po treći put - opet je stigla curica! Raznježio je sve fotkom...

Njegova fotografija ispod koje je svoju mezimicu opisao kao “smiješnu malu bebu” izazvala je mnoštvo komentara od obožavatelja, ali i Mirajevih prijatelja pa je tako Nataša Janjić komentirala: “Kako je tajo zaljubljen”, dok je Tarik Filipović dodao emotikone srca.

Pratitelji su mu u komentarima čestitali i poželjeli puno zdravlja i sreće. Miraj je sa suprugom Marijom Omaljev Grbić kćer Billie dobio prije dva mjeseca, a malena je rođena u Los Angelesu u poznatoj bolnici Cedars-Sinai. Ljubav Miraja i Marije traje još od 2005., a 2008. godine odlučili su je okruniti brakom. Malena Billie njihovo je prvo zajedničko dijete.  

 

 

Glumački par već nekoliko godina živi u Kaliforniji gdje Miraj gradi karijeru, a već je ostvario nekoliko uloga u američkim filmovima i serijama, poput one u filmu “Nemoguća misija: Protokol duh”.

Stars Šeherezada i Onur dobili su treće dijete, dvojici sinova, Aliju i Hanu, pridružila se i kći Leyla

Posjeti Miss7.24sata.hr