Cindy Crawford otkrila je dječačku tajnu princa Williama te zašto je susret s lady Di bio zastrašujuć

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Bivši supermodel Cindy Crawford bila je gošća svojoj kolegici i prijateljici Naomi Campbell u njezinoj online emisiji
  • U razgovoru se prisjetila svoga susreta s princezom Dianom te priznala kako je on bio zastrašujuće, ali ugodno iskustvo
  • Cindy je otkrila kako obožava Lady Di te je počašćena što ju je upoznala, a za njihov susret zapravo je zaslužan princ William

Supermodel Cindy Crawford pridružila se kolegici i prijateljici Naomi Campbell u njezinoj emisiji "No filter" na YouTubeu. Među temama koji su se dotakle bio je i njezin susret s princezom Dianom koji se odvio u Londonu. "Bila sam šokirana što sam u Kensingtonskoj palači i što sam imala prilike upoznati princezu Dianu te kako je bila prizemna" - otkrila je Cindy. Priznala je i kako ju je oduševila njezina skromnost te je dodala: "Obožavala sam princezu Dianu, baš obožavala".

TAJNA LJEPOTE Cindy Crawford otkriva trik s mineralnom vodom i mlijekom za mladoliku kožu - i doista je odličan

Priznala je i kako ju je nemalo iznenadilo kada je zaprimila princezin poziv da je dođe posjetiti. "Bila je tako ljubazna i osobno je nazvala moj ured rekavši "Dobar dan, ovdje princeza Diana" i moja asistentica koja se javila na telefon nije mogla vjerovati da je to istina. Ali bila je." - prisjetila se 54-godišnjakinja.

Osvetnička haljina Istinita priča iza slavne 'osvetničke' haljine princeze Diane

Za susret je glavni krivac princ William

U razgovoru je Cindy napomenula kako joj je ovaj susret ostao u izuzetno ugodnom sjećanju te se princeza trudila da se osjeća kao kod kuće. A kako je uopće došlo do njega? E, za njega je zaslužan princ William koji je u to vrijeme bio tinejdžer koji je bio ludo zaljubljen u, ni manje, ni više, nego Cindy Crawford. A budući da ju je žarko želio upoznati, majka mu je odlučila pomoći i ostvariti dječački san.

Svijet slavnih Djeca supermodela: gdje su, što rade i jesu li nalik majkama potomci najljepših žena svijeta

A pritisak zbog toga što će upoznati Dianinog najstarijeg sina osjećala je i sama Cindy, no iz potpuno drugog razloga. Naime, nju je prije susreta morilo što obući budući da nije željela ispasti staromodna te razočarati mladog princa, a s druge strane znala je mora poštovati protokol ako želi ponovno biti pozvana. Na posljetku se odlučila na pravi klasik - malu crnu haljinu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr