Bruce Willis zbog bolesti više ne može glumiti: "Oprašta se od karijere koja mu je toliko značila"

Instagram @emmahemingwillis Bruce Willis sa suprugom Emmom Heming Willis
Vidi originalni članak
  • Bruce Willis (67) odlazi u mirovinu. Nažalost, ne svojom voljom
  • Primoran je oprostiti se od dugogodišnje karijere zbog teške bolesti koja mu je dijagnosticirana
  • Njegova supruga Emma Heming Willis vijest je podijelila na svojem Instagramu

Obitelj Brucea Willisa na društvenim je mrežama u srijedu objavila kako se poznati glumac oprašta od karijere jer mu je dijagnosticirana bolest afazija, gubitak ili poremećaj govora.

“Afazija je gubitak ili poremećaj govora koji uključuje smanjenu mogućnost razumijevanja ili izražavanja (ekspresiju) riječi odnosno njihovih neverbalnih ekvivalenata“, prema definiciji MSD priručnika dijagnostike i terapije.

Uz fotografiju 67-godišnjeg glumca, njegova supruga Emma Heming Willis je napisala: “Svim Bruceovim obožavateljima, kao obitelj željeli smo podijeliti da se naš voljeni Bruce suočava sa zdravstvenim problemima te mu je nedavno dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti”.

“Kao rezultat toga, Bruce prekida karijeru koja mu je toliko značila. Ovo je vrlo zahtjevno vrijeme za našu obitelj te jako cijenimo vašu ljubav, suosjećanje i potporu. Prolazimo kroz ovo razdoblje kao ujedinjena obitelj te smo to željeli podijeliti i s njegovim obožavateljima jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu”, stoji u opisu fotografije, a uz tekst su potpisane njegova supruga Emma, bivša supruga Demi Moore te djeca  Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn.

Stars Volimo Piercea Brosnana! Evo kako je odgovorio trolovima koji zbog debljine ismijavaju njegovu suprugu

Bruce Willis iz braka s Demi Moore, koji je trajao od 1987. do 2000., ima tri kćeri, Rumer (33), Scout (30) i Tallulah (28), dok je u braku sa sadašnjom suprugom dobio dvije kćeri, Mabel (9) i Evelyn (7).  

Obitelji imaju iznimno povezan odnos te se bivši supružnici Bruce i Demi često druže zajedno sa svojom djecom. Demi je tako Bruceu ranije ovog mjeseca čestitala 67. rođendan i podijelila njihovu zajedničku fotografiju te napisala: „Sretan rođendan, Bruce! Zahvalna na našoj ujedinjenoj obitelji“.

Bruceova dugogodišnja uspješna karijera u Hollywoodu traje već desetljećima, bio je zvijezda mnogih filmskih hitova, poput „Umri muški“, „Armagedon“, „Pakleni šund“, „Peti element“ i mnogim drugima, te je dobitnik i nagrade Zlatni globus, kao i nagrade Emmy.

Stars Slavni glumac ponovno "upao" na vjenčanje i uletio mladenki: "Pozdrav, ja sam Tom Hanks!"
 

Posjeti Miss7.24sata.hr