Britney Spears pokazala kako izgleda 'u pravom svijetlu', a pratitelji ne vjeruju da je to ona

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Britney Spears svojim obožavateljima pokazala se u brojnim izdanjima, a sada ih je počastila i fotkom iz svakodnevnog života
  • ''Instagram protiv realnosti'', navela je Britney uz fotografiju na kojoj u skroz ležernom izdanju nosi kariranu košulju i vidne naočale 
  • Mnogi njezini pratitelji i dalje su uvjereni da Britney nije u redu, a mnogi misle kako to na fotografiji uopće nije ona

Britney Spears svojim obožavateljima odlučila je  pokazati kako izgleda u svakodnevnom životu i to dok namjerava popraviti problem s osvjetljenjem u svojoj vili u Thousand Oaksu u Kaliforniji. Pozirala je na ulazu u svoju vilu, pored ljestava, u jednostavnom outfitu; ružičasto bijeloj kariranoj košulji, trapericama te sivim Birkenstock sandalama. Kosa joj je bila raspuštena, a umjesto leća 38-godišnja pjevačica nosila je vidne naočale

Stars Britney Spears jako zabrinula fanove objavama na Instagramu: "Događa se opet?"

Opis fotografije Britney je naslovila ''Instagram protiv realnosti’.

''I ja se mogu osjećati nesigurno zbog fotografija koje su snimljene kad nisam spremna pa moram uložiti dodatan trud u svoj izgled. Znate što, ponekad je lijepo ne truditi se toliko i pokazati se u pravom svjetlu. Ipak, treba snage za to", napisala je.

Dodala je kako je fotografija snimljena kada je shvatila da je previše niska u naporima da popravi osvjetljenje u svojoj kući.

Iako ova fotografija predstavlja odmak od dosadašnjih na kojima  Britney uglavnom nosi topiće i otkriva svoje trbušne mišiće, mnogi zabrinuti fanovi nisu uvjereni da je Britney sasvim u redu. Štoviše u komentarima ispod fotografije, neki od pratitelja istaknuli su kako ne vjeruju da je to upravo ona na slici. Drugi su se pridružili tvrdnjama te ustanovili da Britney uopće više ne stoji iza svog Instagram profila. 

‘’Ovo uopće ne izgleda realno’’, ‘’Nešto nije u redu s ovom fotografijom’’, ‘’Neka mi netko kaže što nije u redu s njom’’, neki su komentara. 

Mnogi od njih dio su ‘’Free Britney’’ pokreta koji smatraju da je pjevačica pod kontrolom, protiv njezine volje, a misleći na skrbništvo koje nadgleda osobni život Britney Spears. 

Međutim, neki su joj uputili i poruke podrške poručivši da ostane jaka uz sve okolnosti koje ju okružuju. 

Djeca poznatih Ovako danas izgledaju sinovi Britney Spears, tinejdžeri nad kojima otac ima 70% skrbništva

‘’Izgledaš lijepo’’, ‘’Želim još ovakvih fotografija. Izgledaš prirodno i slatko’’, ‘’Divna si baš takva kakva jesi’’, neke su od poruka potpore. 

Britney Spears već 12 godina nema pravnu kontrolu nad svojim životom i imovinom. Radi se  o obliku zakonskog starateljstva nad odraslom osobom koje se obično uspostavlja za one koji ne mogu donositi vlastite životne odluke.

Posjeti Miss7.24sata.hr