Britanska kraljica u mrežastim čarapama? Provjeri kako to izgleda na ovom Instagram profilu

Instagram@viktorija7777
Vidi originalni članak
  • Freddie Smithson i njegov Instgaram profil @freddiemade učinili su ga kraljem memova
  • Komične, digitalno obrađene i montirane fotografije sprdaju se sa svijetom mode, poznatim osobama, brendovima...
  • Omiljeni likovi su mu kraljica Elizabeta II. i Donald Trump kojeg je, između ostalog, odjenuo i u kostim Playboyeve zečice

Kreativni direktor iza Instagrama @freddiemade, Freddie Smithson, svakodnevno nasmijava tisuće svojih pratitelja, a i sve one koji slučajno nabasaju na njegov profil. Koji najtoplije preporučamo da posjetiš nakon čitanja ovog članka. Komične, digitalno izmijenjene fotografije (poznate modne kampanje, naslovnice magazina, fotke poznatih osoba) spajaju modne, političke i reference iz pop kulture pa je tako odgovoran za odijevanje američkog predsjednika Donalda Trumpa u visoke Off White čizme na petu i uši i korzet Playboyeve zečice ili obnaživanje britanske kraljice. Naravno ne do kraja, ali za minice, otkrivanje kraljevskih ramena i lude modne izlete Elizabete II. je svakako odgovoran.

#pričeiznutra Vrlo nepristojno: Ovo pitanje nikad ne treba postavljati ženama

Njegovi memovi redovito su na listama najboljih kad se rade godišnje top liste, a ovaj umjetnički direktor iz Londona za sebe kaže da obožava suradnju s robnim markama i pojedincima koji se ne boje zabavljati se i pomicati granice digitalnog, socijalnog i stvarnog svijeta. Koncept, animacija, likovna režija, dizajn, memovi, svime time se Freddie bavi kad nije umjetnički direktor u CULT LDN-u. Uživaj u našem odabiru njegovih prezabavnih radova. 

Britanska kraljica

Donald Trump

Instagramske laži Ova djevojka prekrasno se izruguje sa "savršenim" i potpuno nerealnim Instagram fotkama

Na temu karantene...

Moda

Izmišljena stvarnost Influencerica je pokazala kako se prevarom kreira 'savršeno' tijelo na Instagramu

Poznati 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr