Božićna čestitka Kate i Williama oduševila je obožavatelje koji su zaključili "oni su poput nas"!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Na Twitteru je ovih dana procurila nova fotografija obitelji Vojvoda od Cambridgea koja je korištena u njihovoj ovogodišnjoj božićnoj čestitci
  • Cijela obitelj je prikazana kako pozira oko motocikla s prikolicom, a nastala je prilikom zajedničkog druženja u ljetnim mjesecima
  • Dok su obožavatelji većinski bili oduševljeni njezinom ležernošću i opuštenošću, bilo je i onih koji je nisu smatrali "dovoljno božićnom"

Božićna čestitka s novom obiteljskom fotografijom Vojvotkinje i Vojvode od Sussexa dospjela je u javnost. Premda je oni sami za sada nisu objavili na službenim profilima na društvenim mrežama, to je na Twitteru učinila vojna časnica Dawn McCafferty. Naime, ona je godinama služila u britanskom ratnom zrakoplovstvu te sudjelovala u programima koji su se našli pod pokroviteljstvom Vojvotkinje Kate. Upravo je ona potpisala čestitku poslanu časnici, u kojoj je stajalo: "Želim ti sve najbolje za Božić i Novu godinu".

Mariah Carey Kraljica Božića priprema uistinu kraljevsku božićnu zabavu - sve zvuči fenomenalno

Najveću pažnju je ipak privukla nova obiteljska fotografija koja je bila priložena uz čestitku. Na njoj su Kate i William prikazani kako sa svoje troje djece, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlottom, poziraju uz vintage model motocikla s prikolicom. Sudeći prema odjeći fotografija je nastala u ljetnim mjesecima, a komentatori nisu propustili istaknuti oduševljenje njezinom neposrednošću te opuštenošću članova kraljevske obitelji.

 

Stars Tom Cruise ima pomalo bizaran običaj za svaki Božić - a već je dobio i poseban naziv

Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea nisu se odlučili na studijske fotografije, poput one iz 2017. godine, već su u maniri prošlogodišnje čestitke odabrali prethodno snimljenu fotografiju iz njihovog svakodnevnog okruženja. Obožavatelji su ih pohvalili zbog ležernosti, pristupačnosti i odavanja dojma da su "baš poput nas". Ipak, bilo je i onih koji čestitku nisu smatrali dovoljno svečanom, odnosno isticali su nedostatak božićnog duha. Ipak, mi moramo priznati da nam je jednostavno preslatka!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr