Bojana Gregorić Vejzović pokazala proljetnu raspodiju u svome domu, komplimenti pristižu sa svih strana

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • U svoj istančan ukus Bojana Gregorić Vejzović odavno nas je uvjerila, a sad ga je podigla na jednu novu razinu
  • Glumica je uredila blagovaonski stol poput prave profesionalke
  • Pratitelji se jednostavno ne mogu odlučiti što im je najbolje u prizoru; stolnjak, tanjuri, čaše….

U danima izolacije glumica Bojana Gregorić Vejzović nerijetko je dijelila svoju svakodnevicu. Osim što je podsjećala na važnost socijalne distance, 48-godišnja glumica pokazala je kako se može uživati u toploj i ugodnoj obiteljskoj atmosferi. Sa svojim pratiteljima na Instagramu rado je i podijelila nove usvojene vještine, kada je primjerice ošišala supruga Enesa Vejzovića, a pokazala je i njegove kulinarske majstorije. U još jednoj ‘’razglednici’’ iz svog stana, Bojana je pokazala je svoj istančan ukus i u uređenju blagovaonskog stola i oduševila svoje pratitelje. 

Stars Bojana Gregorić Vejzović snimila supruga u kuhinji. Pogledaj kakav je neobičan obiteljski obrok pripremio

U posljednjem postu glumica je predstavila svoj blagovaonski stol ukrašen bezvremenskim bijelim ‘šlinganim’’ stolnjakom kakav su izrađivale naše bake, a  na kojemu je posložila skladan pribor. Posebno se ističu plavo-bijeli tanjuri u engleskom stilu uz koje je Bojana poslužila pribor za jelo u zlatnim tonovima. Svakom tanjuru priključila je blijedo ljubičaste ubruse uz koje se idealno slažu zagasito ljubičaste i zanimljivo ukrašene čaše. Dojam je zaokružio buketić proljetnog cvijeća u tonovima postavljenog stola. 

No, cijela blagovaonska postava uistinu je izgledala senzacionalno tek uz Bojanu koja je za ovu priliku obukla kraljevsko plavu Zarinu haljinu i tako u svoj dom unijela pravu proljetnu rapsodiju u plavom. 

Komplimenti su pristizali sa svih strana, a čini  se kako je svatko od pratitelja ima svog favorita u Bojaninom dizajnu interijera. 
‘’ Woow kakav divan stolnjak’’, ‘’ Ovo si dobila u "dotu" garant. Imam i ja od mame'', Puno lijepo i sa stilom’’, ‘’Nema do ‘šlinganog stolnjaka’’,‘’Sve je krasno. No, čašeee’’, Predivno, haljina, tanjuri’’, ‘Dakle, sve 5, ali matching dress i tanjuri’’, samo su neki od komentara na Bojaninom Instagram profilu.  

Stars Bojana Gregorić Vejzović za godišnjicu braka: "Hvala ti, ljubavi, što mi uvijek čuvaš leđa"

Puno komplimenata Bojana je dobila na račun haljine, a pratitelji su zaključili kako joj plava odlično stoji. ‘’A što vas voli ta kobaltna’’, jedan je od komentara. 

Bojana Gregorić Vejzović već je 13 godina u braku s 42-godišnjim kolegom, glumcem Enesom Vejzovićem, a par ima dvoje djece, kćerkicu Zoe i četiri godine starijeg sina Raula. 

Posjeti Miss7.24sata.hr