Blijede noge, ravne natikače, vrećasti kombinezon... Ovako neelegantnu Meghan Markle nismo vidjeli

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Znamo da i vojvotkinje imaju svoje trenutke opuštanja i ležerna izdanja, ali ipak
  • Ipak nas je Meghan Markle navikla na određeni nivo kad izlazi iz kuće, čak i ako je look sportski
  • Ovaj je, najblaže rečeno, opušten - gola stopala, ravne natikače, neuredno prebačen pulover preko golih ramena, jeftini šešir (za Meghanine pojmove)... 

Naravno da se nitko posebno ne uređuje za odlazak u dućan. Čak ni za veći obilazak trgovina i šoping s prijateljicom. Barem ne mi obične djevojke, ali kad su članovi kraljevske obitelji u pitanju, makar i odbjegli, malo je drukčije. A Meghan Markle nas je doista navikla da od nje očekujemo određeni nivo. Uvijek elegantna, komadi posebni čak kad su i jednostavni, visoke potpetice. Vojvotkinja od Sussexa je oličenje stila i kad izvede djecu u park i kad šeće svog labradora. I tada se može napraviti dobra analiza toga što nosi, i izdvojiti makar neke ultra fancy tenisice ili hunterice.

Stars Koliko je bogata Meghan Markle i ima li prinčeva obitelj uopće još novaca?

Zato nas je ovo iznenadilo...

A iznenadilo je i oduševilo i paparazze (evo nove teme nakon ispovijesti da su je doživljavali kao "bimbo") koji su veselo škljocali fotoaparatima dok je Maghan šetala ulicama Montecita s prijateljicom, kupujući u raznim dućanima usput. Nasmijana kraljevna navratila je po potrepštine za dom u 'Pierre La Fondu', a onda su se prijateljice zaputile na ručak u Santa Barbaru. 

Meghan je iz kuće izašla u više nego ležernom izdanju: široki vrećasti kombinezon bez naramenica, preko ramena neuredno prebačen džemper, ravne natikače koje pridonose opuštenom i nimalo elegantnom stajlingu, slamnati šešir, blijede neosunčane noge nasuprot licu koje je izgleda ipak pod makeupom... 

Brend Malia Mills potpisuje ovaj "Montecito kombinezon" (doista se tako zove!), natikače Emme Parsons smo pronašli na net-a-porteru i trenutačno su rasprodane. Bucket torbica mini Louela je brenda Chloé i nešto je skuplji komad, košta 2150 dolara, panamski slamnati šešir u boji čokolade je brenda Cuyana i najjeftiniji komad na Meghan dok je ogrlica Logana Hollowella definitivno najskuplji - košta nešto više od 210 tisuća kuna.

Moda Meghan Markle na kraljičinom sprovodu u haljini kakvu je nosila i za rođendan Elizabete II.

Posjeti Miss7.24sata.hr