Blake Lively i Ryan Reynolds karijere su podredili odgoju djece. Evo koju riječ ne izgovaraju pred tri kćerke

Shutterstock Blake Lively i Ryan Reynolds očekuju četvrto dijete
Vidi originalni članak
  • Životi zvijezda mogu biti vrlo hektični, posebno kad uz sva ta snimanja pokušavaju i odgajati djecu
  • A kad se govori o djeci, Blake Lively i Ryan Reynolds odlučni su da sve rješavaju bez pomoći dadilja
  • Baš zbog toga, kako bi sve funkcioniralo i dok rade, postavili su neka pravila. Dosta pravila

Brojne se hollywoodske zvijezde odlučuju angažirati dadilju da im čuva djecu, poput Jennifer Lopez koja ih je angažirala i više od nekoliko... Što se zvjezdanog para Ryana Reynoldsa i Blake Lively tiče, čini se da imaju drugačiju viziju odgoja djece. Naime, oni su protiv dadilja i većinu poslova s djecom obavljaju sami.

Life&style Ljubav je slađa drugi put: Slavni parovi koji su prekidali pa shvatili što su izgubili

S obzirom na njihove lude rasporede, par se i sam mora pridržavati nekoliko pravila. Jedno od njih uključuje njihov radni raspored. Evo kako par uspijeva održati ravnotežu i što se događa kada jedno od njih mora snimati film u inozemstvu ili bilo gdje daleko od kuće.

Riječi koje koriste pred djecom. Ili NE koriste

Glumački par trenutno očekuje četvrto dijete! Njih dvoje očito vole roditeljstvo, ali također jako paze što govore Jamesu, Betty i Inez. Reynolds je posebno pažljiv s riječima, pa tako posebno izbjegava riječ 'bossy' (u slobodnom prijevodu: 'šefovski nastrojen'). 

Lively je objasnila: „Šalili smo se da nam kći voli šefovati, da je šefovski nastrojena. Ali on je rekao da više nikad ne želi upotrijebiti tu riječ za svoje kćeri jer nikad ne čujemo da nekog muškarca kritiziraju jer je šefovski nastrojen. Nikada nema negativne konotacije za to da je muškarac šef, pa zašto onda dodati negativan prizvuk tome da je žena šefica? To je omalovažavanje. I ne potiče ih da budu šefice“. 

Par je također, vrlo trendy, oprezan kada je riječ o korištenju jednostavnih izraza poput 'on' i 'ona'. U konačnici, par želi da im djeca odrastaju u društvu koje je potpuno neutralno prema rodnim normama.

Nikada ne snimaju filmove u isto vrijeme

U jednom intervjuu je Lively otkrila kako njih dvoje planiraju i dijele svoje rasporede. Lively i Reynolds slijede nekoliko pravila, a jedno bitno je da im se rasporedi ne preklapaju. Osim toga, ako jedno od njih radi na filmu daleko od kuće, cijela obitelj ide na put. To je bio slučaj kad je Reynolds u Vancouveru snimao 'Deadpool'.

Lively je objasnila: „Dok je moj suprug snimao Deadpoola, bila sam tamo cijelo vrijeme snimanja. Ne radimo u isto vrijeme. Ovdje smo kao obitelj. A onda ćemo se spakirati pa ću ja ići snimiti nekoliko filmova. Svatko od nas je odustao od stvari koje smo voljeli kako ne bismo radili u isto vrijeme. Sretna sam što sam sada u poziciji da mogu pronaći materijal, knjigu ili scenarij dosta rano i razraditi to. Tako već unaprijed znam hoću li raditi neki posao i možemo planirati.“

Otkako imaju djecu, kaže Lively, karijera je uvijek na drugom mjestu. Stoga nema problema prilagoditi se ovakvom rasporedu. „Divim se ljudima koji smatraju da je ono što ih ispunjava njihova umjetnost ili njihov rad, ali ono što ispunjava mene i mog supruga je naša obitelj. Znajući to, sve ostalo je na drugom mjestu.“

Čini se da ova formula radi čuda za slavni par s četvrtim djetetom na putu.

Obožavaju biti roditeljstvu i ne trebaju im dadilje

Od samog početka su Lively i Reynolds prihvatili roditeljske uloge. Mnoge slavne osobe odlučuju se za pomoć dadilja, s obzirom na njihov zahtjevan raspored. Lively i Reynolds ne spadaju u tu kategoriju, nego su sami s djecom. 

Čak i kad se budi tijekom noći kako bi promijenio pelene, Reynoldsu to i dalje nije teško. „Nemam problema probuditi se pet puta usred noći i mijenjati pelene, i koliko god sam iscrpljen, cijelo vrijeme imam taj glupi smiješak na licu“, rekao je glumac za časopis People.

„Volim to. Mislim to u najozbiljnije. Iskreno mi se sviđa. Volim biti otac. Volim imati kćeri. Želio bih imati još djece. Čini se da mi to prilično odgovara.“ S četvrtim na putu, možda će im ipak trebati malo više pomoći...

Beauty Gdje Blake Lively samo pronalazi takve manikure?! Za ovu su inspiriracija bile bakine tapete!

Posjeti Miss7.24sata.hr