Blagdani u domu Reese Witherspoon. Samo... možeš li razlikovati glumicu i njezinu kćer Avu?

Instagram
Vidi originalni članak
  • Ava Phillippe i Reese Witherspoon po mnogima više nalikuju na blizanke nego na mamu i kćer
  • Zapanjujuću sličnost pokazale su u blagdanskim džemperima s istim motivima
  • Mnogi su uputili pregršt komplimenata i istaknuli kako ih je teško razlikovati 

I nije prvi put da mediji izvještavaju o zapanjujućoj sličnosti glumice Reese Witherspoon i njezinog najstarijeg djeteta, 21-godišnje kćerke Ave Elizabeth Phillippe. No, kako ova studentica sazrijeva i stasa u mladu ženu, razlikovati je od slavne mame uistinu postaje sve teže. Pokazale su to mama i kćerka u posebnom božićnom izdanju kada su obukle blagdanske džempere s jednakim motivima iz Reeseine vlastite linije odjeće Draper James.

Life&style Evo zašto ne bi trebala pratiti trendove i kupovati ono što je trenutačno u modi

''OK, istina je da sam je morala moliti da obuče upareni blagdanski džemper…ali zar nije slatko?!’’, napisala je uz fotografiju zvijezda i producentica ‘’Velikih malih laži’’. 

Na frapantnu sličnost reagirali su mnogi od gotovo 25 milijuna pratitelja

‘’Ma daj, kao blizanke ste’’, ‘’Vidim dvojnicu’’, ‘’Toliko je odrasla, izgledate kao blizanke’’, ‘’Ludo je kako Ava izgledao kao tvoja sestra blizanka,a opet sliči i na oca’’, ‘’Dobro, koja je od vas dvije starija sestra?’’, samo su neki od komentara. 

Domovi poznatih Luksuzna nova kuća Reese Witherspoon je čudesno lijepa, pogledaj kako izgleda

Mama koja izgleda sve mlađe zahvaljujući posebnom režimu prehrane i redovitom vježbanju i njezina kćerka pozirale su ispred vile u Kaliforniji koja je već okićena u blagdanskom duhu. Božićnom ozračju ‘’nazdravili su’ i tematskim šalicama, a Reese je u blagdansko ruho obukla i obiteljskog psića Minnie koja uživa u ususret svom prvom Božiću. 

Čini se kako su blagdani velika stvar za glumicu. Ranije ovog tjedna svojim pratiteljima pohvalila se kariranom haljinom dok je pozirala uz zamotane poklone. Istodobno, Reese promovira i svoju liniju odjeće i dodataka za dom koju je pokrenula 2015. godine kako bi na moderan način interpretirala modu američkog juga koja uključuje mnogo trapera, resica i prepoznatljivih čizama. 

Moda Ovaj styling trik Reese Witherspoon jako dobro stoji ženama koje su napunile 40 godina

‘’Pokrenula sam tvrtku u čast moje južnjačke baštine i posebno u čast mojih bake i djeda koju su bili i ostali jedni od najvećih uzora u mojem života. Oni su me naučili sve što znam o južnjačkom stilu života. Od njih sam se naučila odijevati i ponašati kao dama, s ponosom voditi dom, pomoći susjedima i uvijek goste učiniti dobrodošlima u svom domu’’, izjavila je jednom prilikom glumica stranim medijima. 

Osim svoje južnjačke baštine, nasljeđe kojim se ponosi su i njezino troje djece. Osim kćerke Ave za koju mnogi navode da je njezina kopija, Resse je i mama 17-godišnjem Deaconu Phillippeu i osmogodišnjem Tennessee James Tothu. Avu i Deacona glumica je u dobila u braku s glumcem Ryanom Philippeom, dok je Tennesseea dobila sa suprugom Jimom Tothom s kojim je u braku osam godina. 

Posjeti Miss7.24sata.hr