Cameron Diaz, nekad najplaćenija glumica Hollywooda, otkriva zašto više nikad neće glumiti

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Cameron Diaz bila je jedna od najplaćenijih američkim glumica, no odlučila se povući iz svijeta glume
  • Pruznaje kako joj slava ne nedostaje već je posvećena obiteljskom životu i braku s pjevačem Benijem Maddenom
  • Sprema nove projekte daleko od kamera, a šuška se kako se vraća  u modni biznis i pokreće vlastitu odjevnu liniju

Cameron Diaz je prošle godine iznenadila svjetsku javnost odlukom da se povlači iz glumačkog svijeta. Svoj posljednji film "Anne" snimila je 2014. godine, a nakon toga je odlučila uzeti stanku. "Dvadeset godina stalno putujem i živim na filmskim setovima. U jednom sam trenutku shvatila da uopće ne znam tko sam ni gdje pripadam." - otkrila je tada. No, glumačka pauza je potrajala četiri godine i rezultirala konačnom odlukom o prestanku bavljenja glumom.

Life&style Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš!

"Gluma mi uopće ne nedostaje"

A da u svojoj odluci ustraje te da joj gluma uopće ne nedostaje ova je 46-godišnjakinja otkrila u intervjuu povodom proslave 25 godina časopisa InStyle. "Postala sam slavna kada sam imala 22 godine, znači prije 25 godina - to je dugo vremena. Način na koji ja to gledam je da sam pola života dala javnosti" - otkrila je. Premda je svojedobno bila jedna od najplaćenijih hollywoodskih glumica, zasitila se reflektora i odlučila posvetiti privatnom životu.

 

Svijet slavnih Od koga se naslijedi ljepota? Obiteljske fotografije ovih zvijezda to jasno pokazuju

Usmjerena na obiteljski život

Naime, Cameron je od siječnja 2015. godine u braku s pjevačem američkog rock sastava Good Charlotte, Benijem Maddenom. Objava njihove veze je iznenadila mnoge koji nisu mogli povezati ovu "ljepoticu i zvijer" te su im predviđali kratkotrajnu avanturu. Ipak, pokazalo se kako je upravo šest godina mlađi Benji pravi muškarac za nju. "Moj suprug je najbolji. Izvrstan je čovjek i partner. Udaja za njega bila je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila." - otkrila je te nadodala kako je vrlo zahvalna na njemu. O njihovom odnosu vrlo rijetko priča medijima, ali je priznala je da im, kao i u svakom braku ne cvjetaju uvijek ruže već je potrebno ulagati trud u održavanje odnosa. Djelomično je i to razlog zbog kojeg se odlučila povući iz javnosti i usmjeriti ka obiteljskom životu.


Life&style Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade!

Nove poslovne prilike

Što se poslovne situacije tiče, Cameron ne miruje već je svoj fokus usmjerila na nova tržišta. Bavi se aktivizmom i uključena je u lifestyle projekte, a okušala se i kao spisateljica te je izdala dvije knjige. Po svemu sudeći, njezin idući projekt bit će vezan za svijet mode. Šuška se kako Cameron priprema liniju odjeće, a veliku podršku joj u tome daju prijateljica Gwyneth Paltrowe i šogorica Nicole Richie koje su obje vlasnice vlastitih modnih marki. Također, ovo ne bi bio prvi put da se okušala u modnom svijetu jer je iz njega i potekla te joj je karijera modela pripomogla u ostvarivanju prvih filmskih uloga. Po svemu sudeći, Cameron uistinu uživa u novom poglavlju svog života.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr