Ben Affleck je u novoj vezi - hoće li ga ova lijepa glumica uspjeti smiriti?

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Strani mediji pišu da je Ben Affleck u vezi
  • Navodno mu je srce zarobila glumica s kojom je nedavno snimao triler
  • Riječ je o Ani de Armas koja je imala glavnu ulogu u hit-filmu 'Nož u leđa'

 

Nije tajna da glumac Ben Affleck prolazi teško životno razdoblje u kojem dominira borba s alkoholizmom koji je presudio njegovom braku s glumicom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece. Godinama je Jennifer poušavala spasiti brak, ali jednostavno nije išlo, nakon čega je Ben ljubav pokušavao potražiti čak i putem aplikacija.

Ipak, izgleda da novu vezu nije pronašao na Internetu, već na poslu, a glasine da je u vezi s glumicom Anom de Armas, s kojom je snimio triler 'Deep Water', potvrdio je poljubac na Kubi na kojoj se par navodno želio skriti od javnosti i uživati zajedno. Međutim, plan im nije uspio, strani mediji pišu o romantičnom vikend-bijegu u Havani u kojem su Ben i Ana viđeni kako uživaju u lokalnim restoranima i istražuju ljepote otoka. 

Ako ti je Ana već poznata, nije čudo jer je 31-godišnja glumica imala glavnu ulogu u hvaljenom filmu 'Nož u leđa', a uskoro ćemo je gledati i u novom filmu o Bondu (čija je premijera zbog koronavirusa prebačena s proljeća na jesen) te u filmu 'Blond' u ulozi Marylin Monroe.

 

STILSKI DVOBOJ Meghan Markle vs. Jennifer Garner: Tko bolje nosi istu plavu haljinu?

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

  

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr