Balmain, Louis Vuitton, Valentino... Pamela Ramljak u svom je stajlingu spojila slavne modne marke. Sviđa li ti se?

Pamela Ramljak
Vidi originalni članak
  • "Izgledaš kao curica", kompliment je koji je jedna pratiteljica udijelila Pameli Ramljak kada je ugledala njezinu posljednju objavu na Instagramu
  • Pjevačica na objavljenoj fotografiji pozira u društvu kćeri, a pažnju plijeni mahom ružičastom odjevnom kombinacijom
  • Stajling je bio ispunjen komadima s dizajnerskim potpisom, a najveću pažnju su privukle sandale modne kuće Valentino

Pjevačica Pamela Ramljak uživa na odmoru s obitelji, a njihova trenutna destinacija je otok Hvar. Na Instagramu se 41-godišnjakinja pohvalila fotografijom koja je nastala za vrijeme šetnje Starim Gradom, a na kojoj je prikazana u društvu jednogodišnje kćeri Marije. Za ovu priliku pjevačica je sastavila modnu kombinaciju ispunjenu dizajnerskim komadima.

Tako se odlučila na ružičastu majicu francuske modne kuće Balmain, uz koju je odjenula bež kratku suknju stiliziranu Louis Vuitton remenom.

S društvenih mreža Pamela Ramljak priznala da prije pet godina nije ni pomišljala da će ovako izgledati njezino ljetovanje

Pratitelji su joj komplimentirala na modnom odabiru te su zaključili da izgleda poput curice. Najviše pažnje ipak su privukle ružičaste sandale sa zakovicama, čiji dizajn potpisuje talijanska modna kuća Valentino. Cijena novih izdanja ovog nadaleko poznatog modela cipela kreće se oko 4,400 kuna, a pronaći ih možeš upravo ovdje.

Otkrivamo U ormaru Jelene Rozge: pjevačica ima sjajnu kolekciju torbica - i to dizajnerskih

Pamela nije jedina naša pjevačica koja obožava cipele s potpisom ove modne kuće. Jedan od novijih modela sandala, točnije rečeno balerinki s otvorenom petom, nedavno smo imali priliku vidjeti na Jeleni Rozgi.

Riječ je ujedno o cipelama koje također dolaze u sklopu kolekcije 'Roman Stud', koja se smatra jednom od najuspjelijih u povijesti brenda, no za njih je potrebno izdvojiti gotovo duplo višu cijenu. Više o njima možeš pročitati na ovom linku.

Posjeti Miss7.24sata.hr