Antoniju Blaće zanima tko je ulovio 'termin za izrast i nokte', javila joj se Andrassy ali i - Rene Bitorajac!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Antonija Blaće na vlastitoj koži iskusila je kako doskočiti beauty tretmanima koje inače za nas obavljaju profesionalke
  • Na veliku radost svih nas, od ponedjeljka se možemo prepustiti njihovim spretnim rukama
  • Poznata voditeljica zato je upitala svoje pratiteljice jesu li već rezervirale svoje termine kod kozmetičarki i frizerki, a neki od odgovora su vrlo zanimljivi 

Antonija Blaće koja se nedavno vratila na male ekrane u novom RTL-ovom projektu, kvizu ’10 pitanja’, na vlastitoj koži osjetila je odsustvo stručnih ruku frizera, visažista, stilista... Naime, za potrebe snimanja iz vlastitog doma voditeljica se za frizuru, nokte i make-up morala pobrinuti sama što je i dokumentirala putem društvenih mreža. Antonija je tako dala do znanja da nije lako dorasti profesionalnim uslugama beauty njege, a zato nas je i sve razveselilo ponovno otvaranje frizerskih i kozmetičkih salona. U posljednjoj objavi od svojih vjernih pratitelja nastojala je saznati jesu li već rezervirali termine kod svojih omiljenih kozmetičara. Odgovora je bilo svakakvih!

Beauty Užarile se linije kozmetičkih i frizerskih salona, evo na kakve se nevjerojatne načine žene bore za prve termine

 ‘’ I? Jeste ulovili svoj termin za izrast i nokte? Slušam doživljaje’’, zanimalo je Antoniju. 

O ovoj najvažnijoj sporednoj stvari za žene oglasila se i prijateljica Andrea Andrassy. ‘’ Mene, evo, na Fejsu napalo da sam plitka/bezobrazna jer potičem ljude da idu na nokte ako žele’’, napisala je Andrea.

No, da je briga o svome izgledu vruća tema ovih dana, pa i za muškarce koji tretmanima ne bi mogli pristupiti i da hoće, pokazao je i Rene Bitorajac. ‘’Koji izrast?’’ našalio se  se naš glumac i voditelj koji već godinama ima ‘’postojanu frizuru’’ kojoj ne treba baš nikakvo održavanje. 

Kod nekih je izolacija njegu  odvukla u nepredviđenom smjeru. Pjevačica Ivana Radovniković tako je navela kako ‘’nokte više ne treba jer su joj skoro otpali od pustog pranja i dezinfekcije’’. 

Iz frizerskih salona Antonija Blaće pokazala je novu frizuru i ispričala razgovor iz salona u kojem su se mnoge žene pronašle

U većini komentara Antonijine pratiteljice nizale su svoje zadovoljno obavljenim kozmetičkim ritualima pa smo mogli saznati kako su već pali novi pramenovi, nove nijanse kose, frizure, nokti…obavljene depilacije. Zadovoljne su i kozmetičarke. 

‘’Danas napokon uredila šest žena, nokte na rukama i na nogama. Presretne one, a još sretnija ja jer napokon radim ono sto volim’’, jedan je od komentara. 

Javile su se i cure, koje su sudeći prema komentarima, najuspješnije preživjele nedostatak usluge kozmetičara u razdoblju izolacije. 

‘’Apsolutno ništa od toga ne radim, osim šišanja. Osobno radije odem za vikend negdje na odmor ili u dobar šoping za tu lovu’’, komentar je jedne od pratiteljica. 

Podsjetimo, dok se pripremala za ulogu voditeljice kviza ’10 pitanja’ iz vlastitog doma, Antonija je za miss7 otkrila kako je u početku imala tremu, ali je na kraju bila vrlo zadovoljna učinjenim. 

Sam svoj majstor Antonija Blaće otkrila nam je kako se osjećala jučer kada se prvi put sama uredila za emisiju

"Svi se mi šminkamo, nije našminkati se neka strašna stvar, ali profesionalno se našminkati je malo zeznuto! Ipak te uljepšaju, kad te sredi cijeli entourage, te kosa, te puder, te ono...pa sva si nekako bolja nego inače", ispričala je voditeljica. 

Tijekom spremanja voditeljici se potkrao i jean mali gaf. Naime, kada je bila uvjerena da je uspješno završila svoje uređivanje, uočila je kako nije uredila nokte. Ipak, situaciju je vrlo brzo sredila, a nokte, baš kao i sve mi, sada može povjeriti profesionalnim rukama. 

Posjeti Miss7.24sata.hr