Antonija Blaće podijelila je zgodan detalj iz svog doma

Instagram @antonijablace
Vidi originalni članak
  • Poznata voditeljica objavila je kako uređuje stan te je došao red na slike koje će ukrasiti prazan zid u dnevnoj sobi, ali pronašla je jedno drugo rješenje 
  • Otkrila je kako je spojila svoju ljubav prema maratonskom gledanju serija i umjetnosti, a pritom i pokazala minimalističko uređenje dnevnog boravka
  • Kratki video pokazao je i njezinu strast prema knjigama, a skriveni bijeli Playstation 4 otkrio da u kući ima i gejmera

Ja sam pravi 'couch potato', 'bingeam' serije, gledam sve živo, zaspem na kauču, budim se po noći pa vraćam epizode unatrag. Ima nas takvih, ne zanima me što itko o tome misli, mi to tako volimo. Kako polako uređujemo stan, došao je red na slike i nikako telku uklopiti u taj koncept, kao da smeta, rekoh, e nećeš, ima Samsung 'The Frame' koji izgleda kao slika, objavila je Antonija Blaće na svom Instagram profilu. 

Potom je objavila filmić u kojem se vidi rezultat.  Na zid iznad komode objesila je novi televizor koji ima postavke da doista izgleda kao umjetnička slika. 

- Em okvire možeš mijenjati, em slike, mislim da je preko 1600 umjetničkih djela na raspolaganju! Mislim da sam nasla svoj okvir, ali sliku mi je malo teže odabrati, kaže Antonija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace)

Inače, bijelu komodu u dnevnom boravku ukrasila je s nekoliko detalja te posložila po njoj svoje omiljene knjige. Na unutrašnjoj gornjoj polici je još nekoliko knjiga, a na donjoj se sakrio bijeli Playstation 4. Tako smo otkrili da osim ljubavi prema filmovima i serijama, te strasti prema knjigama, u kućanstvu ima i gejmera. Obzirom na dva kontrolera za igranje, moguće da Antonija i suprug Hrvoje povremeno nešto zaigraju i u paru.

Objava je sakupila već više od 1.000 lajkova, a nižu se komentari odobravanja te pohvale za Antonijin minimalistički stil u dnevnoj sobi.

 

Life&style Vraćamo se u dnevne boravke, a Sinsay ima kolekciju u pastelnim nijansama koje razbijaju jesensko sivilo

Posjeti Miss7.24sata.hr