Anđelka Prpić nakon razvoda u zagrljaju novog muškarca, evo tko je njezin novi izabranik

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Glumica Anđelka Prpić ovog ljeta nakon devet godina braka razvela se od supruga Darija Prpića
  • Srpski mediji pišu kako 36-godišnjakinja ponovo ljubi, a sreću je pronašla uz beogradskog biznismena
  • Njezin novi izabranik vlasnik je restorana u Beogradu baš kao i njezin bivši muž

Mnoge je iznenadila vijest da se simpatična glumica Anđelka Prpić nakon devet godina braka razvodi od Darija Prpića s kojim ima sina Jakšu. Vijest o krahu braka s vlasnikom beogradskog restorana glumica, koju je domaća publika upoznala u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka, tada nije htjela komentirati. No, srpski mediji sada pišu kako je 36-godišnjakinja sreću pronašala u zagrljaju Srđana Stojanovića, vlasnika elitnog restorana u Beogradu i bivšeg dečka pop pjevačice Aleksandre Radović. 

Stars Glumica Anđelka Prpić razvodi se od vlasnika beogradskog restorana nakon devet godina braka

Kurir piše kako su Srđan i Anđelka razvili emocije relativno nedavno iako se već poznaju godinama i nerijetko su se kretali u istom društvu. Izvor blizak paru naveo je kako je glumica sretno zaljubljena, a novog dečka često posjećuje u njegovom restoranu. 

Iako svoj život nastoji držati što dalje od javnosti o razvodu s Darijem Prpićem glumica je ipak progovorila u studenom kada se na tu temu našalila s kolegom Milanom Kalinićem u emisiji 'Drž' ga Božo'. 

S društvenih mreža Jelena Veljača uživa u novoj ljubavi i otkriva: "Čekala sam 39 godina"

''Prvi put imam želju kupiti, nego me sramota reći, pekač za kruh. To je ovako malo i ti unutra nema što mijesiti i muljati, čekati da naraste... I naravno uvijek se sve zalijepi za zanoktice, nikad ne skinem prsten, dobro sad dao Bog pa sam razvedena i prstena nema, tako da nemam što skidati', rekla je glumica kroz smijeh.

Detalje razlaza Anđelke i Darija medijima je prije nekoliko mjeseci otkrio izvor blizak sada već bivšim supružnicima. Prema njegovom mišljenju krahu braka razlog je mogao biti u zasićenju kako su se glumica i vlasnik restorana trudili da maksimalno realiziraju svoje osobne životne planove. 

‘’Tako je Anđelka odlazila na probe, držala predstave diljem Srbije i na turnejama po europskim gradovima, dok je Dario radio na svom biznisu u ugostiteljstvu i pokušao biti uspješan u svom poslu. Presudan trenutak u njihovom braku bio je taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile i da je svatko želio nastaviti svoj put i započeti novo životno, ali i ljubavno poglavlje’’, naveo je izvor. 

Anđelka je naknadno priznala kako je tijekom razvoda imala potrebu zaštiti svoje najbliže od reakcija javnosti. Objasnila je kako razvod ne znači rat te je dala naslutiti da su ona ona i Dario ostali u dobrim odnosima. 

 POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr