Albina otkrila kako nikada ne bi bila s pjevačem: "Muškarci iz moje branše me nisu privlačili"

Instagram@lejla.fili No, iako je krasi glas slavuja i pjevanje je njezina velika strast, otkrila je kako je zapravo nikada nisu privlačili kolege pjevači
Vidi originalni članak
  • Mlada Splićanka Albina Grčić ovih dana snimila je novi spot i pjesmu te oduševila brojne fanove svojim vokalnim sposobnostima
  • No, otkrila je kako je muškarci iz njezine "branše" nikada nisu privlačili u ljubavnom smislu
  • U sretnoj je vezi s nogometašem Hajduka Ivanom Ćalušićem

Naša ovogodišnja predstavnica na Euroviziji, Splićanka Albina Grčić, ovih je dana izbacila novu pjesmu pod imenom “La la love” koja će svojim melodijama i plesnim ritmom uljepšati ljetne dane, a mnogi prognoziraju i kako je na pomolu novi ljetni hit. Pjesma je mix engleskog i španjolskog jezika, što još više podiže sam ritam, a obožavateljima nije promaknulo ni kako Albina odlično govori španjolski jezik na što su uslijedile brojne pohvale kako pjeva na španjolskom kao na materinjem jeziku.

Albina je izbacila novu pjesmu zaraznog ritma! Poslušaj, je li ovo novi ljetni hit?

‘Mala, plava, slatka, a piva ka slavuj!’, tim je riječima jedan sugrađanin opisao Albinu i svaka mu je na mjestu! Uvjerili su se u to i u studiju Ultre Split iz razgovora s Albinom. No, iako je krasi glas slavuja i pjevanje je njezina velika strast, otkrila je kako je zapravo nikada nisu privlačili kolege pjevači. „Ivan ionako non stop govori da bi i on bio dobar pjevač uz auto tune, ali pošto me nikad nisu privlačili muškarci iz moje branše u ljubavnom smislu, neka se on drži nogometa“, rekla je Albina.

Stars Ovo smo i znali: Tick-Tock proglašena najboljom pjesmom koju su izbacili prije finala

Pitali su je može li se zamisliti da sa svojim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem (21), dijeli karijeru i snimi duet poput Camille i Shawna. “Mogu to zamisliti i mislim da je to jako lijepa stvar, ali drago mi je da imam nekoga na ovom putu tko slijedi svoje snove“, otvoreno će mlada Splićanka. A nakon Eurosonga stekla je pravu malu vojsku fanova te se povjerila kako šetajući gradom s dečkom ne može proći nezamijećeno: "Dok šetam gradom s Ivanom, uglavnom je on taj koji na kraju opali sliku mene i fanova."

Stars Albina Grčić uživa na odmoru s prijateljicom, fanove počastila fotografijama u badiću

Ivan je nedavno produžio ugovor s nogometnim klubom 'Hajduk', a Albina je istaknula da joj je drago što se njih dvoje međusobno podržavaju u svojim karijerama. Zadnje vrijeme gušta u Splitu i po otocima, a otkrila je kako obožava otok Vis. "Da nisam sad tu, bila bi na Visu u kojeg sam se zaljubila!" 

Stars Nije loša utješna nagrada za Albinu: Porin za najboljeg novog izvođača

A kada je riječ o glazbenim uzorima, istaknula je kako postoji jedan poseban: "Netko koga iznimno cijenim i na čijoj glazbi sam odrasla je Oliver. Sad su baš njegovi dani, a njegove melodije ostaju vječno. Od ostalih tu su Rosalia, Adele, čijoj se i fizičkoj transformaciji divim."

Posjeti Miss7.24sata.hr