Zimske jakne brenda North Face, nose se i ove zime, evo najljepših modela

Instagram @kimilaura North Face jakna
Vidi originalni članak
  • North Face zimske jakne već su nekoliko sezona ultra popularne
  • Kratki i dugi modeli s cool dizajnom osvojili su brojne trendseterice
  • Jednostavne koliko i prepoznatljive, ove jakne upotpunit će outfite te pružiti učinkovitu zaštitu od hladnoće

Hladniji jesenski dani označavaju i skori dolazak zime, a s dolaskom hladnijeg vremena, moramo se i modno pripremiti za jesenske i zimske cool, a ujedno i tople outfite. Savršen odabir za uklapanje u takve modne kombinacije su trendi modeli zimskih jakni brenda North Face.

Influencerice ih obožavaju već nekoliko sezona, a njihova popularnost nastavit će se i ove, sa svojim jednostavnim i toplim modelima prepoznatljivog dizajna s logom North Facea. Stalni i sad već legendarni modeli poput Nuptse ili Aconcague uvijek će biti favoriti, no svake sezone North Face dizajnira i nove hit modele.

North Face trenutnu veliku popularnost duguje i suradnji s modnom kućom Gucci na posebnim izdanjima koji su bili popularni i među velikim svjetskim zvijezdama, poput Jennifer Lopez i Billie Eilish.

Moda U C&A smo otkrili sedam jesenskih komada koji izgledaju chic, ali ne koštaju pravo bogatstvo

Dugi ili kratki modeli dolaze većinom u neutralnim bojama te kombinacijama istih, poput crno-bijelog kratkog modela, no ima i modela koji osvajaju svojim neobičnim uzorkom ili jarkom bojom pa smo sigurno kako će se među modelima North Face jakni naći onaj savršeni za svakog.

Prozračni materijali, vodootporan dizajn i izolacijske tkanine samo su neke od prednosti, uz privlačan i cool izgled koje su pomogle da modeli ovih jakni ostanu popularni tijekom godina.

Iako nisu strukirane te zbog ispune paperjem daju na širini, svejedno mogu izgledati chic te su vrlo nosive, posebno u casual kombinacijama u kojima nam je najvažnija toplina tijekom hladnih dana!

Moda Ovo je boja koju nećemo moći izbjeći sljedećih nekoliko mjeseci. A i ne želimo!

Posjeti Miss7.24sata.hr