Zgodna brineta zna da su visoke čizme najvažnija obuća ove jeseni. I dobro ih je iskombinirala

Style Zagreb
Vidi originalni članak
  • Lijepa prolaznica zapela nam je za oko svojim stylish outfitom
  • Uz bijelu haljinu, kombinirala je Gucci torbicu te crne kaubojske čizme koje su pravi hit ove sezone
  • Pronašli smo slične modele čizama kako bismo i tebi olakšali potragu

Lijepa brineta nije mogla proći nezapaženo u šetnji centrom Zagreba. Jedan od razloga je presladak pas, pasmine haski, koji joj je bio pratnja, a drugi je bio njezin outfit u kojem je iskombinirala sve trendi komade ove sezone. 

Life&style Što bi danas radila i kako bi izgledao tvoj dan da nemaš mobitel?

Iako nam je bijela haljina na kopčanje s remenom, koja nalikuje kombinezonu, prva zapela za oko, moramo priznati kako su ipak čizme najjači dio outfita. Da su kaubojke pravi hit koji se ove sezone vratio na velika vrata, zna i prolaznica koja se odlučila za crni, kožnati model do koljena. Uz haljinu i cipele, iskombinirala je i Gucci Marmont Camera model torbe čije je cijena 980 eura, odnosno 7277 kuna. 

Jednostavan, a s druge strane efektan stajling, lijepa prolaznica zaokružila je Ray Ban naočalama okruglog okvira, koje joj dobro pristaju. Upravo nam je ovo kombinacija jedna od inspiracija za promjenjive jesenske dane u kojima želimo izgledati savršeno. A ako još uvijek nisi nabavila visoke kaubojske čizme, mi smo izdvojili naše favorite te tako i tebi olakšali potragu. 

Modni trend Ovo su 4 najpoželjnija modela visokih čizama ove jeseni - složile smo uz svaki različite stilske kombinacije

Klasični crni modeli od lakirane kože, jedan su od onih komada obuće koji nikad ne izlaze iz mode. Vrlo su zahvalne za gotovo sve vremenske uvjete, a super izgledaju i uz haljine, ali i suknje te hlače. Ako se ove sezone želiš maknuti od klasike i svoje komforne zone, onda su za tebe idealne kaubojske čizme s uzorkom. Točnije, sarom čizme na kojoj je osnovna boja obogaćena detaljima. 

Imamo nešto i za one žene koje preferiraju brušenu kožu. I ovdje je izbor zanimljiv, a nama se posebno sviđaju modeli koji imaju ukrašenu saru jednostavnim motivima koji podižu izgled cijele čizme. Osim u crnoj boji, one također super izgledaju i u smeđoj boji, a kombinirati se mogu uz što god zamisliš. Djevojke na ulicama vječna su inspiracija, a pratiš li uličnu modu posjeti Style Zagreb.

Ulična moda Složili smo 3 stajlinga s cvjetnom haljinom i kaubojkama: prolaznica je dobro isfurala tu kombinaciju

Posjeti Miss7.24sata.hr