Ženstveno i razigrano! Provjeri novu modnu kolekciju Luke Grubišića

Saša Joka
Vidi originalni članak
  • Dizajnerski komadi Luke Grubišića baš su razigrani, maštoviti, ženstveni i sofisticarani
  • Dizajner sada predstavlja novu limitiranu kolekciju koja je donijela svježinu njegovom modnom potpisu
  • Kako izgleda miks cvjetnih uzoraka, najfinije čipke i puno volumena, možeš provjeriti u nastavku!

Modu i stil ili imate ili nemate u krvi, oni su vječita potreba i inspiracija koju nosite u sebi i živite ih u svakom trenutku. Tako im se i naš poznati dizajner Luka Grubišić, unatoč uspješnoj karijeri profesionalnog chefa na luksuznim jahtama diljem svijeta, uvijek iznova vraća kako bi kroz skice, tkanine i krojeve izrazio svoje najdublje kreativne porive. 

MODA Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći

Lukina je moda uvijek hiper ženstvena, maštovito razigrana i beskrajno sofisticirana a novi modeli iz limitirane capsule kolekcije svojim raskošnim teksturama, redefiniranim proporcijama i damskim krojevima donose novu svježinu u njegov dizajnerski opus. 

Inspiraciju za nove kreacije pronalazi u kontrastu vječne potrebe za ljepotom i surovosti ere u kojoj živimo koju pretače u odvažan miks cvjetnih uzoraka minuciozno izvezenih na najfinijoj čipki i skulpturalnih volumena koji definiraju njegov autorski rukopis. Lukino cvijeće svojim razigranim šarenilom budi svima toliko potreban optimizam i nadu a finoćom izrade zrači delikatnom ljupkošću i elegancijom. 

Puf suknja podstavljena tilom, bluza od prozirnog organdija, kratki topovi i haljine od čipke i dramatične maksi suknje samo su neki od novih elaboriranih it-komada kojima se Luka uspješno odupire dosadnoj uniformiranosti masovne i bezidejne, globalne modne produkcije i pokazuje svu raskoš svog talenta za stvaranjem i uživanjem u ljepoti.

Modni izlog Jesen je pred vratima i morali smo pregledati ponudu balonera - pronašli smo baš lijepe

A da bi novi modeli bili predstavljeni na adekvatan način angažirao je samu kremu domaće modne scene – fotografije i styling potpisuje Saša Joka, make up Tena Bašić, za frizuru se pobrinuo salon Glamour a manekenka Lea Petanović iz zadarske agencije Colors Model Management gradi svjetsku karijeru i već je bila zaštitno lice Dolce & Gabbane! 

Posjeti Miss7.24sata.hr