Žena se požalila da su hlače iste veličine iz H&M-a za 14 cm uže u struku od Primarkovih, jesi imala slične probleme?

shutterstock Žena je prozvala brend jer kaže hlače iz H&M-a su 14 cm uže u struku od hlača iz Primarka
Vidi originalni članak
  • Sigurni smo kako nismo jedini koji su ostali razočarani malim veličinama odjeće u pojedinim dućanima
  • Puno puta žene su se žalile kako high street brendovi poput Zare ili H&M-a imaju premale modele hlača
  • Ova žena sada je javno prozvala brend jer kaže hlače iz H&M-a su 14 cm uže u struku od hlača iz Primarka, i nemoguće ih je obući

Je li se i tebi dogodilo da se zapitaš za koga određene marke prodaju svoje hlače? Jer ne čini se kako realne žene mogu stati u ijedne od njih. Ova žena samo je jedna od njih i sada je prozvala brend zbog toga što "ne stane u nijedne hlače iz H&M-a". Obujam njihovih hlača u struku veličine XL razlikuje se za 14 centimetara u odnosu na istu veličinu hlača iz Primarka. "Bijesna" žena usporedila je hlače iz H&M-a i Primarka i rekla kako je ta veličina "luda". 

Moda Znamo kakve će se traperice nositi ove jeseni, odaberi komade za svoj ormar

Samantha Bell podijelila je fotografiju dva para hlača na Twitteru, koja otkriva nevjerojatnih 14 centimetara razlike u struku. Naslovila je sliku: "Hajde, @hm - morate ovo riješiti! H&M 44 (plave) vs Primark 44 (crne). Nije zanimljivo." Samantha je objasnila da je bila "bijesna" jer nije mogla pronaći traperice koje bi joj pristajale nakon što je pregledala police u H&M-u. Napisala je na internetu: "Bez obzira na veličinu na etiketi, uzela bih BILO KOJU veličinu u koju bih se mogla uklopiti." Mnogi su suosjećali sa Samanthom, a ljudi su podijelili vlastite bitke oko veličine u popularnoj trgovini.

Muškarci su počeli nositi mrežaste hlače - pogledaj ovaj smiješni komad

Jedan korisnik Twittera napisao je: "H&M je drugačiji od ostalih!" Drugi je komentirao: "To je vrlo razočaravajuće". Ovo nije prvi put da se kupci  H&M-a žale na njihove veličine. Jedna je žena podijelila svoje iskustvo nakon što je molila glavnu trgovinu da to "sredi" nakon što se borila da se ugura u veličinu XL, a inače nosi M. Jedna je studentica pitala prodavačicu može li isprobati veličinu XXL jer "jedva da može disati" u "apsolutno smiješnoj" manjoj opciji.

Moda Kako kupiti traperice online? S ovih nekoliko savjeta nećeš ih morati vraćati

Glasnogovornik H&M-a rekao je: "Iznimno cijenimo sve povratne informacije kupaca. Namjera nam je samo dizajnirati i izraditi odjeću koja će učiniti da se naši kupci osjećaju dobro, niti je bilo koji drugi ishod niti namjeran niti poželjan. H&M ove veličine su globalne, a veličine koje se nude u Velikoj Britaniji iste su na svih 66 tržišta na kojima poslujemo i u internet trgovini." Pa, ipak, nadamo se da će onda ovakvih situacija biti što manje."

Posjeti Miss7.24sata.hr