Želimo ovaj chic rebrasti prsluk! Odličan je za slojevite odjevne kombinacije

H&M Foto: H&M
Vidi originalni članak

Kako se bliži jesen, vrijeme je da u svoje ormare unesemo nove komade za novu sezonu, a mi smo otkrili jedan savršeni prijelazni komad - šik rebrasti prsluk koji će plijeniti pažnju svih stilski osviještenih pojedinaca. Ovaj svestrani odjevni predmet će ti s lakoćom pomoći premostiti jaz između ljeta i jeseni, a uz to nudi beskrajne mogućnosti stiliziranja za trendseterice i ljubitelje klasičnog stila.

Moda Ove traperice širokih nogavica iz Reserveda nestaju s polica brzinom svjetlosti: izgledaju preudobno

Savršen komad za slojevite odjevne kombinacije

Ovosezonski must-have artikl mogao bi biti upravo prsluk od mekog, rebrastog pletiva. Web shopovi su puni različitih modela i krojeva te nam to daje naslutiti da će to biti pravi hit za nadolazeću sezonu. Sa svojom krem ​​bojom i metalnim gumbima, jedan prsluk iz H&M-a je posebno privukao našu pažnju. V-izrez mu daje dašak sofisticiranosti, što ga čini prikladnim i za ležerne i za dotjeranije prilike. Dodatak zlatnih gumba podiže ovaj komad i daje mu dodatnu dozu elegancije.

Moda Ovaj bezvremenski baloner je toliko omiljen da je već na posljednjim komadima u web shopu

Ljepota ovog prsluka leži u njegovoj svestranosti. Može se nositi samostalno tijekom onih dana koji nisu toliko hladni, a može se nositi preko čiste bijele košulje, ženstvene bluze ili udobne dolčevite kada temperature padnu. Njegov opušteni kroj pristaje različitim tipovima tijela, dok neutralna krem ​​boja osigurava da dobro pristaje uz gotovo sve u našoj garderobi.

Moda Nova Reserved 'The Office Edit' kolekcija donosi savršen komplet za povratak na posao

Materijal i kako o njemu pravilno voditi brigu?

Sastavljen od 60 % pamuka i 40 % akrila, ovaj prsluk je udoban i izdržljiv. Dostupan je u veličinama od XXS do XXL, čime je H&M osigurao raznovrsnost za savršeno pristajanje svima. Uz to, ovaj prsluk se lako održava. Može se prati u perilici za rublje na 40° Celzijevih ili kemijski čistiti. Prilikom glačanja potrebno je koristiti srednju temperaturu, a za najbolje rezultate ga trebamo pustiti da se osuši na zraku. Kako bi ostao mekan i udoban, potrebno je koristiti omekšivač. Nemoj ga zaboraviti prati sa sličnim bojama kako bi spriječila bojanje pletiva. Ako je potrebno, možeš upotrijebiti izbjeljivač bez klora za uklanjanje tvrdokornih mrlja.

Moda Nosi se leopard? Nasmijana prolaznica nas je uvjerila da je zebra u neonskoj nijansi puno zabavnija opcija!

Izbor trendseterica

Modne prognoze i popularni web shopovi potvrđuju da će pleteni prsluci biti neizostavni dio jesenske i zimske garderobe. Za samo 22,99 eura, ova verzija iz H&M-a je pristupačna opcija za ažuriranje garderobe. Bilo da ideš u ured, s prijateljima na druženje ili planiraš uživati u ležernom vikend izletu, ovaj rebrasti prsluk savršen je dodatak garderobi. Njegova svestranost, stil i pristupačnost čine ga jednostavnim komadom koji će uljepšati svaki look. Nemoj čekati jer ovaj trendi komad će sigurno odletjeti s polica. Dostupan je za kupovinu putem linka.

Moda Od glave do pete roza kombinacija sa špice: zgodna brineta nije se odrekla barbiecore trenda

Posjeti Miss7.24sata.hr