Zarinom komadu s volanima predviđamo svijetlu budućnost, na svim svečanim događanjima, a i šire

Zara
Vidi originalni članak

Ne znamo jesmo li dobri ili loši prognozeri, ali mi smo se zaljubili u ovaj komad. Zara je sa svojim crnim kombinezonom s volanima na prednjici ne samo ulovila dva velika trenda nego i neovisno o njima napravila dobar posao. Što znači da ćemo ovaj komad nositi još dugo, dugo, bez obzira na modne mijene.

Crni kombinezon koji otkriva ramena i ruke istovremeno je seksepilan, ženstven i elegantan komad. Bogatim volanima na prednjici, koji su istovremeno vječni, slijedi trend trodimenzionalnih konstrukcija koje su ovog proljeća jedan od najvažnijih detalja na odjeći, posebno one cvjetnog oblika. Tako i ovi uspravni volani asociraju na slojeve latica, premda crne.

Drugi sezonski "must" su široke nogavice hlača koje su u ovom slučaju cropane, odnosno nešto kraće pa otkrivaju gležnjeve koji će posebno lijepo izgledati obujemo li višu petu na ovaj kombinezon. Struk je visok, s remenom koji se veže, a materijal mješavima poliesterskog vlakna i elastana (koristan podatak, znači da je materijal udobno rastezljiv). Možda mu možeš pridružiti i Zarinu torbicu bisernog sjaja, baš bi dobro išla uz kombinezon.

Moda Jedva čekamo da još zatopli, da počnemo nositi ove Zarine čizme

Cijena je pak više nego OK, po nama samo 49,95 eura. Nije puno za kombinezon koji će "odraditi" sve trenutke kad poželiš eleganciju s ukusom, od svečanijih izlazaka, ljetnih večeri i dejtova do svadbi, krizmi, djevojačkih večeri...

Posjeti Miss7.24sata.hr