Zara ima super kolekciju za plažu: sve je tu, od mini hladnjaka do ležaljki

Instagram@lutynskaa Odmor na plaži
Vidi originalni članak
  • Napokon je došlo vrijeme za uživanje u godišnjem odmoru. Opuštenim dani su pred nama
  • Ako imaš badić, šešir i kremu još ti samo nedostaje par sitnica da budeš - za plažu spremna!
  • Predivni ručnici, mini frižideri ili vodootporne navlake za tvoj mobitel upotpunit će kombinaciju za plažu

Imaš omiljenu torbu za plažu, šešir i sve ostalo važno za odmor na plaži? Već imaš fantastičan bikini ili moderan jednodijelni kupaći, i sve što ti nedostaje je par rekvizita. Sada popuni svoj stajling odgovarajućim ručnikom, navlakom za mobitel i preslatkim hladnjakom koji će se brinuti za osvježenje na plaži. U Zari na jednom mjestu možeš pronaći sve potrebne rekvizite za plažu, koji će ti osigurati da budeš zaštićena i u trendu. 

City Center one Ovo je najpopularnija obuća ovog ljeta - pronašli smo genijalne modele u našim trgovinama

Ono što je neizostavno je hladnjak koji će održavati tvoje piće i voće kojim se želiš osvježiti na plaži hladnim. Hladnjaci dolaze u predivnim pastelnim bojama, pa mogu li biti slađi? Izdržljiv je i lagan, pa će čuvati tvoje namirnice od gnječenja i održavati ih hladnima. Hladnjak ima kožni remen i metalne kopče. Ovaj hladnjak možeš pronaći i u ljubičastoj i zelenoj boji, a možeš izabrati između manjeg od 12 litara i većeg od 20 litara. Kako bi imala samo svoj dodatak, tu je nepropusna torba za vodu, koja je izrađena od 100% vodootporne tkanine, pa se ne moraš bojati da će ti se razliti po torbi.

Primjeri: Zara (99,90 kuna), Zara (149,90 kuna), Zara (199,90 kuna)

Ove ljetne suknje obožavamo bez obzira na godine. Donosimo najljepše primjerke iz aktualne ponude

Prva stvar za plažu, ručnik. Ne znaš kako bi nosila svoj ručnik na plažu, a da ne zauzima mjesto u torbi ili nije ispod ruke? Zara se dosjetila. Možeš ga namotati, a ima platnenu ručku pa ga jednostavno možeš nositi na ramenu, kao torbu. Pamučni ručnik pareo stila s resama dolazi u dvije varijante prekrasnih ljetnih pastelnih boja.

Badići s trakicama najnoviji su seksi, ali kontroverzan trend koji osvaja žene. Jesi li ti jedna od njih?

Još jedan nezaobilazan detalj je stolica na kojoj ćeš se moći opustiti dok ispijaš omiljeno piće i uživaš u pogledu na morske valove. Ovu sklopivu stolicu možeš podesiti u tri pozicije, a osim narančaste dostupna je i u zelenoj boji. Naravno, moraš misliti i na pokrivalo za glavu, zato je tu ovaj sklopivi drveni stalak za glavu. I on je, kao i ostali dodaci u predivnim ljetnim bojama narančastoj, plavoj, zelenoj i nježno ljubičastoj. I ne zaboravi zaštiti svoj mobitel, a u Zari možeš nabaviti vodootpornu navlaku u dvije boje.

Primjeri: Zara (279,90 kuna), Zara (69,90 kuna), Zara (179,90 kuna)

Moda Kako uloviti stvarno vrijedne komade i izvući najviše iz Zarine rasprodaje?
 

Posjeti Miss7.24sata.hr