Zaljubljene smo u ovu cvjetnu haljinu iz Stradivariusa čija je cijena 199,90 kuna

Stradiavarius
Vidi originalni članak
  • Stradivarius je predstavio novu kolekciju ljetnih haljina, a nas je posebno oduševila duga žuta cvjetna haljina
  • Osim dizajnom, oduševila nas je i cijenom od 199, 90 kuna
  • Izvrstan je odabir za osobe svjetlije i tamnije puti, a prigodan je odabir i za dnevne i za večernje prigode

U novoj ponudi haljina modnog brenda Stradivarius našu je pažnju privukla duga cvjetna svijetložuta haljina na tanke naramenice. Krasi je motiv plavih cvjetova, a dodatan detalje je vezanje na leđima kojim možeš regulirati njezinu veličinu. Dizajn haljine nas uvelike podsjeća na kroj i uzorak haljina koje su bile veoma popularne devedesetih godina prošlog stoljeća. Cijena joj je također fantastična i iznosi 199,90 kuna.

No, ono što nas je posebno oduševilo je što ova haljina zbog svog kolorita izvrsno pristaje djevojkama svjetlije, ali i tamnije puti. Premda ćeš u njoj fantastično izgledati već u proljeće, zamisli kako će tek doći do izražaja kad je preplanula nakon ljetovanja odjeneš u grad na kavu s prijateljicama! Također, ova haljina je odličan izbor za dnevnu kombinaciju, ali se pravim odabirom modnih dodataka vrlo lako pretvara u izvrstan večernji komad. Mnoštvo je načina na koji ju možeš kombinirati, a mi ti u nastavku donosimo nekoliko prijedloga.

MODNI TRENDOVI Isplatit će ti se! 5 ključnih komada za ovo proljeće koje možeš kombinirati uz sve i nositi u raznim prilikama

Što odjenuti na nju?

Mlade i urbane djevojke će ovu haljinu vrlo rado iskombinirati s klasičnom ili oversized traper jaknom. Za poslovne kombinacije idealno ju je upotpuniti bijelim blejzerom ili sakoom. Duži blejzer će modnoj kombinaciji dati dozu elegancije i vrlo lako ju iz dnevne transformirati u večernju. Za modne klasičarke pravi je odabir jednostavni baloner koji će izvrsno poslužiti na ovom promjenjivom proljetnom vremenu.

Traper jakna, Bershka (199,90 kuna), Bijeli sako, Reserved (249, 90 kuna), Baloner, Zara (399, 90 kuna)

Kakve cipele odabrati?

U ovom slučaju izbor je zaista velik. Za dnevne kombinacije odličan su izbor klasične salonke, sandale s punom petom balerinke. Za večernji izlazak idealne su sandale i salonke s višom potpeticom. Također, na ovu haljinu možeš odjenuti i tenisice, a hoće li to biti one platnene ili trenutačno popularne ružne tenisice ovisi isključivo o tvom modnom stilu. Što se boja tiče, naš prvi odabir je jedna neboja - bijela! Ukoliko ipak preferiraš boje onda su izvrstan odabir cipele u pastelnim tonovima, posebice u plavoj i ružičastoj boji. Pridodajemo ti još jednu mogućnost - cipele od prirodnih vlakana poput jute  i rafije koje su već najavljene kao veliki hit nadolazeće ljetne sezone.

Gornji red: Bijele natikače, Bershka (229, 90 kuna), Sandale od rafije, Pull&Bear (249, 90 kuna), Plave salonke, Reserved (249, 90 kuna)

Donji red: Tenisice, Stradivarius (179, 90 kuna), Bijele salonke, Zara (399, 90 kuna), Ružičaste balerinke, H&M (140 kuna)

MODA Opet ne znaš što obući na posao? Donosimo ti proljetne ideje za jutra bez panike

Kakva torba je pravi odabir?

Kao i u slučaja cipele, ova haljina pruža mogućnost kombiniranja torbica različitih oblika i materijala. Ključ je u tome da odabereš torbu u jednoj boji kako bi monokromija dodatno naglasila haljinu. Oblik i veličinu torbice prilagodi svojim potrebama i prilici. Kao i u slučaju cipela, s bijelom sigurno nećeš pogriješiti, a ako se odlučiš za boje neka budu svjetlijih pastelnih tonova. Ovoga puta istaknule smo jednu klasičnu bijelu torbu preko ramena, popularni ceker i plavu poslovnu torbu. Dodatke biraj sukladno prema svom modnom stilu, ali ne zaboravi da se ključ izvrsnog outfita krije u jednostavnosti!

Bijela torbica, Stradivarius (99, 90 kuna), Ceker, Zara (199, 90 kuna), Plava poslovna torba, Reserved (299, 90 kuna)

Posjeti Miss7.24sata.hr