Zaljubili smo se u H&M šljokičaste sandale s platformom, izgledaju fantastično, a cijena im je pristupačna

H&M
Vidi originalni članak
  • Ponijelo nas je predblagdansko raspoloženje i već smo u potrazi za svečanim outfitima
  • Tako smo pronašli par cipela savršen za prosinačke partyje
  • H&M sandale na platformu dolaze u dvije varijante, srebrnoj i crnoj

Stiže nam sezona šljokica, metalik sjaja i svečanijih outfita, a nismo mogli ne primijetiti kako je H&M izbacio sandale koje će se savršeno uklopiti u svaki blagdanski look, a pritom su i veliki sezonski trend koji će svakoj kombinaciji dati čisti WOW efekt! 
Platforme s blok petom u Mary Jane stilu dolaze u dvije varijante, srebrno-šljokičastoj i klasičnoj crnoj. I ne samo da izgledaju senzacionalno, već izgledaju i udobno. 
Platforme su se, nema sumnje, vratile na velika vrata, ali nakon velikog jesenskog booma kada su postale najpoželjniji model sandala, cipela i čizama, ovaj trend, izgleda, nije na zalasku. Na prošlogodišnjoj Versaceovoj modnoj reviji predstavljen je sada već kultni model, a onda su na taj vlak uskočili i drugi dizajneri. U Valentino model ružičaste boje, izveden u prilagođenoj Pantone nijansi koju je Pierpaolo Piccioli dizajnirao posebno za svoju kolekciju, zaljubio se cijeli svijet pa i mi, Peter Do predstavio je nešto skromniju varijantu, dok je  Giuseppe Zanotti u svoju kolekciju uvrstio vrtoglavo visoke modele. Saint Laurent sandale s platformom nose mnoge slavne dame, uključujući i naše. 

PROMO Pripreme za blistave blagdanske noći mogu početi – imamo svoje favorite cipela i torbica!
Za razliku od dizajnerskih, H&M sandale s platformom su prilično pristupačne, stoje oko 270 kuna, odnosno 35 eura, a ako bismo morali birati između srebrnih i crnih, biramo srebrne jer željno iščekujemo priliku doslovno zablistati ovih blagdana.  

Moda Mangove cipelice s kristalima koje idu i na traperice i na haljine su rasprodane, no sad su se vratile na zalihe

Posjeti Miss7.24sata.hr