Zaljubili smo se: Najljepše jesenske haljine za žene bujnijih oblina

Vidi originalni članak
  • Jesenske haljine imaju neki svoj poseban šarm 
  • Trendovska midi duljina s prozirnim rukavima sjajno stoji svakoj ženi, a osobito onima koje imaju nešto bujnije obline 
  • Pogledaj najljepše modele jesenskih haljina za obliju figuru

Volimo jesen u svom njenom šarenilu i ćudljivosti. Kad je riječ o modi, postoje nevjerojatno lijepi komadi odjeće za ovo zlatno godišnje doba u koje se savršeno uklapaju ženstvene haljine. Ženama s bujnim oblinama je ponekad nešto teže odabrati haljinu koja im savršeno odgovara. Mnogi modeli su jako uski i pripijeni ili ih nema u svim veličinama. Međutim, ove haljine koje smo odabrale za žene bujnih oblina nosile bismo svaki dan ove jeseni! I, da, modeli na ovim fotografijama su atletski tipovi, no vjeruj, ovi krojevi haljina savršeno pristaju i oblijim figurama. 

1. Haljina na preklop 

Haljine na preklop sjajno maze tjelesnu figuru. Naglašavaju struk i lijepi dekolte. U kombinaciji s fora gležnjačama, haljina na preklop je savršeni svakodnevni komad. U kombinaciji s finijim salonkama u trenu se pretvara u after work haljinu. 

H&M, 300 kn

2. Košulja-haljina 

Košulja-haljina je doista svestrani komad odjeće. Model na kopčanje i s dugim rukavima djeluje ozbiljno, ali s upečatljivim remenom, velikom torbom i čizmicama s visokom petom pretvara se u trenu u modnu kombinaciju koja privlači poglede. Osim toga, košulja-haljina mazi svaki oblik tijela i može se izvrsno kombinirati. 

Moda 3 modela suknji koja će se ove zime nositi još i više nego prethodne

Reserved, 300 kn

3. A-linija 

Predivne haljine u A-liniji, s cvjetnim ili animal uzorkom ili prozirnim rukavima uvijek su fenomenalne! Lijepi modeli prigodni su za svaku priliku. Osobito je lijepa kombinacija s balonerom i čizmama iznad koljena. 

Mohito, 279 kn

4. Saten 

Sjajni i plemeniti materijal je praktički obavezan u jesen i zimi. Haljine od satena sjajno se mogu kombinirati s najlonkama te maze svaku figuru. Osim toga, lijepi modeli mogu se nositi i na raznim svečanostima. 

Zara, 230 kn

Novi trendovi Tako jednostavna, a tako izazovna! Ovaj model haljine je hit, pronašli smo zaista lijepe u našim trgovinama

Posjeti Miss7.24sata.hr