Za sve ljubiteljice uggsica: Bi li izvojila oko 600 kuna za ovakve UGG ljetne natikače?

PR/UGG
Vidi originalni članak
  • Svi volimo "pravu" obuću, ali moramo priznati, iz najdražih kućnih natikača najradije se nebi skidale
  • Ljubiteljice toplih UGG čizama sada mogu svoju ljubav pretvoriti u cjelogodišnju jer je brend upravo lansirao ljetne sandale
  • Dizajn im je jedinstven, no bi li za njih izdvojila oko 600 kuna? 

Zimi nas nitko ne može uhvatiti bez dobrog para toplih čizama, a svima su nam poznate jedne od najtoplijih, uggsice. Brend sada ima i ljetne sandale, točnije natikače. Ako si jedna od onih koja se bori s vječno kronično hladnim nogama, ove natikače su za tebe pravi dar. Papuče koje možeš nositi vani? Cijelo vrijeme?

Nova kolekcija izašla je prije nekoliko dana, a natikače su ukrašene svime, od pastelnih boja do krzna u bojama duge

Nevjerojatno Ne, nije šala! Za ovaj par popularnih Birkenstock natikača potrebno je izdvojiti pola milijuna kuna

Izgleda da ljubiteljice uggsica mogu pretvoriti svoju ljubav prema zimskim UGGsicama u cjelogodišnji osjećaj. Nove slatke UGG papuče za ljeto dizajnirane su tako da mogu biti i kućne natikače, a i obuća za van. Moramo priznati, malo su smiješne, a cijena im nije mala: ove UGG natikače prodaju se na službenoj stranici brenda za oko 600 kuna!

Modni trendovi Proljeće je pred vratima! Evo koja četiri modela cipela će se najviše nositi

Svi volimo nositi prave cipele, ali moramo priznati: iz udobnih papuča najradije se nebi skidali. Volimo svoju kolekciju ljetnih sandala s potpeticom i gomilu tenisica, ali kad bi mogle nositi papuče svaki dan, to bi vjerojatno učinile. Zamislite da ti je cijelo vrijeme ugodno! I da se nikad više ne moraš suočiti s žuljevima! Osjećamo se bolje samo kad razmišljamo o tome.

Ovo nisu obične kućne cipele! Mnoštvo poznatih na Instagramu već je primijećeno u UGG papučama - Gigi Hadid čak posjeduje više parova. Ako ih voli supermodel, moguće da će ih i djevojke širom svijeta zavoljeti.

Kako pravilno očistiti UGG čizme? 5 jednostavnih načina da tvoje Uggsice izgledaju kao nove!

Moramo priznati da su simpatične! Jesu li i jednako udobne, ostaje nam za vidjeti.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr