Wow! Prolaznica iz Zagreba sjajno je dočarala kako mi ljeti zamišljamo poslovnu eleganciju ljeti

Marko Lukunić/PIXSELL Ulična moda, Zagreb
Vidi originalni članak
  • Stajling u kojem smo zamijetili prolaznicu u centru Zagreba oduševio nas je na prvu te smo u njemu prepoznali ženstvenu poslovnu kombinaciju
  • Ova plavuša se možda zaputila na kavu s prijateljicama, no odabrani stajling bez problema možemo zamisliti na poslovnom sastanku
  • Damskom izgledu uvelike je pripomogla odabrana frizura, koja je cjelokupnom stajlingu dala dodatnu dozu elegancije

Pronalazak odgovarajuće modne kombinacije za posao u ljetnim mjesecima se za mnoge pretvara u nimalo lak zadatak te brojne dame muku muče s pronalaskom prikladne odjeće. U idealnim uvjetima, odjevna kombinacija koju smo zamijetili na mladoj prolaznici naš je apsolutni favorit kada je poslovna elegancija u pitanju.

Moda Kratka košulja-haljina i duge preplanule noge dobitna su kombinacija ove prolaznice

Dugu bijelu haljinu ukrašenu zlatnim manžetama prolaznica je upotpunila bež natikačama i torbicom od tvida čiji izgled evocira poznate Chanelove modele. Dašak elegancije unijela je i odabrana frizura - efektna niska punđa. A da prolaznica u svom stajlingu ništa nije prepustila slučaju zorno pokazuje i to što je naušnice sjajno uparila sa zlatnim akcentima na haljini i cipelama.

Moć je u detaljima! Lijepa Splićanka pažnju je plijenila jednostavnom, ali efektnom kombinacijom

Svjesni smo kako bi bočni prorez pojedini promatrači ove fotografije mogli smatrati suviše "kontroverznim" za poslovnu prigodnu, no mi smo ovoga puta ipak odlučili progledati kroz prste te smo prikazanom stajlingu dodijelili ocjenu odličan. Slažeš li se s nama?

Posjeti Miss7.24sata.hr