12 vunenih kaputa naših omiljenih brendova koje želimo nositi ove zime

Instagram @monikh Foto: Instagram @monikh
Vidi originalni članak
  • Uz baloner i pernatu jaknu, vuneni kaput u jesenskoj, a  posebno zimskoj garderobi zauzima vrlo važno mjesto
  • Svejedno kakvog kroja, trendy oversize ili klasičnog strukiranog, vuneni kaput u svim modelima komad je bez kojeg jesenski i zimski outfiti ne prolaze
  • Oni s udjelom vune vrlo su traženi, a mi smo izabrale 12 najljepših iz trenutnih kolekcija

Jesensko i zimsko razdoblje, jednako kao i topliji mjeseci, ima neke svoje temeljne komade bez kojih nam ova godišnja doba ne prolaze, a uz primjerice, kožne čizme, dobar blazer, traper komade ili pleteni džemper, jedan od njih je svakako i vuneni kaput, ove godine u high street i dizajnerskim kolekcijama ponovno zastupljen u jako chic obliku.

Idealan za slojevite outfite, vuneni kaput, mnogima je najdraži jesenski i zimski odjevni predmet, a uz klasične modele u neutralnim bojama, uvijek možemo odabrati i neki od zabavnijih i upečatljivijih modela, u jarkim bojama ili pak zanimljivog uzorka.

Strukirani, ravnog kroja ili oversize te s detaljima kojima je posvećena posebna pažnja, poput efektnih gumbiju, revera ili dodataka na rukavima, vuneni kaputi uvijek su chic klasik na koji se možemo osloniti u bilo kojoj prilici. Kombinirati ih možemo u raznim outfitima, od elegantnih poslovnih i svečanijih, uz odijela, midi i mini haljine te cipele i čizme s visokim potpeticama, do onih ležernijih, uz traperice i tenisice ili čak i trenirke.

Moda Mekana teddy jakna iz H&M-a opušteni je model idealan za svaki dan. Nama je genijalna...

Osim kultnih dizajnerskih opcija, poput luksuznih Max Mara modela vunenih kaputa, high street ima jednako stylish, ali pristupačnije opcije laskavih proporcija i strukturiranog dizajna!

Od klasičnih silueta do moderniziranih krojeva, donosimo 12 modela stylish vunenih kaputa!

Kaputi s vunom u neutralnim nijansama

Vuneni kaputi u boji

Kaputi od vune s uzorkom

Moda Najljepše shearling jakne i kaputi koje dodajemo u svoju garderobu ove jeseni

Posjeti Miss7.24sata.hr