Vrućih hlačica nije se odrekla u jesen. Kako izgledaju na najlonke?

Pixsell Prolaznica je iskombinirala vruće hlačice na najlonke
Vidi originalni članak
  • Odjeću obično biramo po raspoloženju, a ako nam se nešto baš svidi, ponekad ćemo i prkositi vremenskim (ne)prilikama, zar ne?
  • Ljubiteljice kratkih hlačica tako se i na nižim temperaturama ne žele (i ne moraju) odreći svog omiljenog komada odjeće
  • Pokazala je to zgodna prolaznica koja je kratke hlačice uz pomoć najlonki iskombinirala u jesenski outfit, sviđa li ti se?

Znamo da među vama ima i ljubiteljica jeseni - i mi je obožavamo posebno ako prevladavaju sunčani dani i ugodno temperature! Idealno je to onda vrijeme da pokažemo zanimljive kombinacije koje možemo složiti od ljetnih komada koji su nam prirasli srcu, ali i uvijek zgodnih sakoa, jakni ili čizmica - barem na nešto ugodnijim dnevnim temperaturama. 

Moda Ove prolaznice kombinirale su crnu kožu i bijelu pleteninu, kako efektno izgleda!

Tom modnom logikom povela se i prolaznica koja se odlučila za uvijek atraktivnu kombinaciju vrućih hlačica i čizmica. U njezinom outfitu prevladavala je crna  - crne traper hlačice obukla je na gležnjače s debelim potplatom iste boje, a toplinu je osigurala oversized crnim blejzerom podvrnutih rukava.

Pokazala je kako jednostavnom kombinacijom možeš postići vrlo atraktivan i seksi dnevni izgled koji sigurno neće proći nezamijećeno. Eleganciju ovom izdanju donio je izbor zlatnog nakita te trendi torbice s lancem koja je tako zaokružila modnu priču. 

Ova brineta oduševila nas je kombinacijom kožnih hlačica i visokih čizmi

Iako se nije poigrala bojama, polaznica je svoje modno raspoloženje izgradila uz pomoć raznih materijala i tekstura, a odlučila se i na prilično riskantan modni potez – crne najlonke koje nisu baš svima najomiljeniji izbor. 

Kako se tebi sviđa kombinacija?

Posjeti Miss7.24sata.hr