Veselo! Stradivarius ove sezone ima super majice s blagdanskim motivima

Miss7/PR
Vidi originalni članak
  • Ponuda popularnih 'ugly' džempera iz godine u godinu u trgovinama sve je veća, a više ni ne izgledaju tako ružno
  • Međutim, sada su nam za oko zapele majice s blagdanskim motivima
  • Stradivarius je predstavio četiri blagdanska motiva za ljubitelje crtića, ali i Coca-Cole

Blagdani su sve bliže, a samim time sve više gledamo ponude u trgovinama i smišljamo što pokloniti bližnjima. S dobrom i toplom majicom nikad ne možemo pogriješiti, a ponuda je zaista velika. Kao i svake zime, tako i ove, u ponudu su stigli i popularni 'ugly' džemperi ali i majice s prigodnim motivima koje izgledaju baš dobro. 

  Life&style Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji Božić, pogledaj hoćeš li i ti najviše uživati

Stradivarius je već pokazao svoje prve primjerke u kojima će uživati svi ljubitelji crtića, ali i fanovi Coca-Cole. Majice sa Snoopyjem i Mickeyem Mouseom stvarno su razigrane i slatke, a cijena im je 149,90 kn. Tamnozelena majica ima natpis ''Let it snow'' te lik Snoopyja s lopatom za snijeg. Tu je i ptičica po imenu Woodstock, a na crvenom modelu je lik Mickey Mousea sa zimskom kapom uz poruku ''Sretni blagdani - Najbolji božićni party ikad''.

blagdani stižu Pripremi maramice! Božićna reklama Coca-Cole je toliko dirljiva da svi moramo pustiti suzu

Mnogi blagdane povezuju i s Coca-Cola reklamom i prepoznatljivim Djedom Mrazom, a za fanove ovog gaziranog pića Stradivarius je pripremio prikladne majice. Riječ je o bijeloj i crvenoj verziji, a obje imaju cijenu od 149,90 kuna. Bijela ima crveni natpis te lik Djeda Mraza dok je na crvenoj isprintan bijeli natpis te staklena bočica omiljenog pića.

Ove majice izgledaju zaista dobro te se vrlo lako mogu kombinirati uz trenirke, traperice i suknje. Također, idealan su poklon s kojim ćeš teško pogriješiti. 

blagdani stižu Zvona, anđeli, zvjezdice, jelke... Zara Home, Ikea i Sinsay imaju fora božićne kalupe za kekse

Posjeti Miss7.24sata.hr