Vedra Bojana zaplesala je ulicama Zagreba u sjajnom outfitu! Odmah smo poželjele njezin kaput

Instagram
Vidi originalni članak
  • Bojani Gregorić Vejzović protekla godina, kao i većini njezinih kolega umjetnika, bila je prilično teška, ali glumca ne posustaje u ohrabrivanju i širenju pozitivne energije
  • No, osim njezine Vedrine pozornost plijene i njezini outfiti kojima potvrđuje status jedne od najbolje odjevenih Hrvatica
  • Ovaj put oduševila je izborom kaputa koji se ističe zanimljivim krojem, a možemo ga zamisliti u svakojakim prilikama

Zagrebačku razglednicu punu pozitivne energije poslala je Glumica Bojana Gregorić Vejzović preko svog Instagram profila, a uvijek dotjerana glumica i ovaj put svojim outfitom opasno je konkurirala ljepoti grada.

''Sve će biti u redu, opusti se i uživaj u letu’’, pjevušila je poznata Zagrepčanka stihove pjesme Psihomodo Popa dok je šetala Gornjim gradom, simbolično, uz stotine različitih lokota s ispisanim imenima, datumima i porukama - simbolima ljubavi koji su se smjestili na ogradi nedaleko od skulpture A.G. Matoša. Uz ljepoticu, kulu Lotrščak, Bojana je uz stihove pjesme Zagrebačkim ulicama pokazala i prepoznatljiv pogled na ostatak grada s vidikovca. 

Moda Bojana Gregorić pokazala kako 'reciklira' odjeću otprije 10 godina, a ima i trik kako je čuvati

‘’ Pjesmom protiv sivila, eto samo da javim i da vas sve pozdravim’’, napisala je Bojana. 

Osim dobrom energijom, 48-godišnja glumica pozornost je plijenila odličnim zimskim outfitom, savršenim baš za šetnje gradskim ulicama. 

Moda Ovaj topli kaput obožavaju poznate dame: nose ga Lejla, Bojana, Marijana...

Zanimljiv kaput šatiranog uzorka koji se na poseban način veže u struku, a zatim voluminozno pada gotovo do gležnjeva Bojana je iskombinirala uz crnu dolčevitu i traperice te crne gležnjače visokih potpetica. ‘’Jako ga volim! Vunen, topao, a lagaaaan!’’, odgovorila je glumica na kompliment jedne od pratiteljica. 

Posebnost kroja ovog kaputa Bojanu, klasično školovanu balerinu koja je i bila članica ansambla HNK Zagreb, potaknula je na plesnu pozu. 

‘’Otvaram plesnjake po ulicama grada, Zg-blues,rock ,ovisno o danu…poludjela’’, odgovorila je Bojana Renati Sopek koja joj je komplementirala na izgledu. 

S društvenih mreža "Sjajno ti pristaje". Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako bi izgledala kao plavuša

Mnogi su pohvalili Bojanin outfit. ‘’Lijepa i elegantna’’, ‘’ Prekrasna ženo, imaš jako lijepe cipele’’, ‘’Diva’’, ‘’Koji pipi kaput’’, samo su neki od komentara. 

Ovo nije prvi put da glumica u maniri plesačice širi dobru energiju ulicama njezinog grada. Podsjetivši na pokrete iz kultne Groznice subotnje večeri Bojana je i nakon zagrebačkog  potresa u sjajnom outfitu širila radost među oštećenim zgradama, skelama i oronulim fasadama. 

"U teška vremena treba imati noge za plesanje", poručila je glumica uz hashtagove: nikad nemoj odustati, samo pleši i život je lijep.

Modni izlog Kakva ljepota! Bojana nosi čizme koje smo joj odmah poželjele ukrasti!

Glumica koja je u braku s kolegom Enesom Vejzovićem na društvenim mrežama često zabavlja svoje pratitelje i dogodovštinama iz svog života. Iako je protekla godina, kao i za većinu njezinih kolega umjetnika bila iznimno teška, glumica u svojim objava nesebično širi vedrinu i radost, a to možda zaslužuje i još upečatljiviju peticu od njenih uvijek savršenih stajlinga. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr