Valentinovo je daleko, ali ovaj crveni top i suknja s 3D srcima probudili su nam leptiriće u trbuhu

Cultnaked.com Foto: Cultnaked.com, top s 3D srcima
Vidi originalni članak
  • Crvena boja, posebice bordo nijansa, zavladala je trgovinama i Instagram feedovima
  • Iako se na početku jesenske sezone sve se vrti oko višeslojnog odijevanja i tamnijih boja, mi smo pronašli komplet kojem je teško odoljeti
  • Riječ je o topu i suknji u jarko crvenoj, Hollywood red boji, a ne bi bilo tako posebni da na nemaju trodimenzionalne detalje u obliku srca
  • Pročitaj više: Bordo je već najavljena kao it boja jeseni: ovo je 10 najljepših komada u ovoj boji

Pred nama je sezona tamno crvene boje, bordo ili trule višnje... kako god je želiš nazvati. Iako jesen još nije službeno ni počela, već se posvuda pojavljuje, ali ljeto se još uvijek ne da. A ni mi! Još uvijek se veselimo pokazivati ten u jarkim bojama. Na tragu bordo boje, kao ulazni komad za sezonu pred nama, pronašli smo komplet brenda Cultnaked koji se sastoji od topa i suknje u Hollywood crvenoj boji i oduševili smo se. S oprezom nastavi čitati ovaj tekst, jer ono što ćeš vidjeti nije za svakoga, a iako na sebi ima motive srca, naše je toliko brzo zaigralo kada smo ga vidjeli da smo ga morali smiriti. 

Znamo što ćeš pomisliti, ovaj komplet je stvoren za Valentinovo, a do njega ima još dosta. Da, slažemo se. Ovo nije komad koji se, bilo zajedno ili odvojeno, može lako kombinirati i nositi, ali u njemu nećeš proći nezapaženo. Top je ravno rezan, uz tijlelo i bez naramenica, dok je suknja također uska i veoma kratka. Top i suknja na sebi imaju trodimenzionalne ukrase u obliku srca. 3D detalji nisu nešto što nosimo svaki dan, nisu baš ni praktični, ali Cultnaked komplet je veoma fora i zanimljiv, totalno drukčiji od svega što smo u posljednje vrijeme vidjeli.

Top i suknja od lateksa su sjajne crvene boje, a odijevaju se uz pomoć cifa, inače nema šanse da uđeš u njih! Također, potrebno kupiti veličinu veću od one koju inače nosimo jer su modeli manji. Cijela Cultnaked seta je malo viša, što je i očekivano. Top košta 266,95 eura, dok mini suknja košta 332,95 eura. Nama se sviđaju u kompletu, ali za suptilniji izgled top možeš nositi na traperice ili klasičnu suknju. Dok suknju s 3D srcima možemo zamisliti na bijelu majicu kratkih rukava i jednostavne sandale s trakicama. 

Moda Outfit koji zaustavlja promet: s crvenom bojom ne može se pretjerati, ova prolaznica nosi je na čak 5 komada!

Posjeti Miss7.24sata.hr