Uske olovka suknje vrate se svake jeseni, a ove godine modeli su vrlo originalni

Instagram @selkolas
Vidi originalni članak

Suknje su posljednjih nekoliko mjeseci bile odjevni komad koji je plijenio mnogo pažnje. Tijekom ljetne sezone naglasak je bio na kratkim modelima, posebno onima inspiriranima tenisom, ali s promjenom vremenskih uvjeta nije nam mrsko da i suknje postanu malo duže. Kao i svake jeseni, vraćaju se i pozornost plijene pencil suknje, što nimalo ne čudi. Uski modeli suknji lijepo ističu liniju tijela i izdužuju figuru te su ultimativan ženstveni komad, no usto su i vrlo dobar poslovni komad, stvoren za power dressing. 

Olovka suknje bile su veoma popularne u 50-im godinama prošlog stoljeća, kad su i nastale kao uska i sofisticirana alternativa za suknju punog kruga. Odličan su izbor za odlazak na posao, u njima se osjećamo samouvjereno i moćno, a koliko god su "ozbiljna" odjeća, u isto vrijeme su elegantne i profinjene. Olovka suknje mogu dolaziti u dvije dužine - midi modelu do ispod koljena, kao i maksi modelu čija dužina seže gotovo do gležnja. I jedna i druga opcija izgledaju dobro, a koju odabrati ovisi o tvom ukusu. 

Nismo odoljele šarmu olovka suknji pa smo zavirile u ponudu u trgovina i izbor je šarolik. Od materijala preko cijena, ali i dužine, zaista se može pronaći odlična pencil suknja za svakoga.

Moda Nije lako povjerovati da će ova "seljačka" jakna biti veliki jesenski trend, ali tako kažu

Posjeti Miss7.24sata.hr