Zagrepčanka je uhvatila trend divnim bež kaputom uz koji Coccinelle torba itetako ide

Neva Zganec/PIXSELL
Vidi originalni članak
  • Jesen je idealna sezona za jednostavno i slojevito spajanje neutralnih modnih komada
  • Odličan jesenski poslovan outfit zamijetili smo na prolaznici u Zagrebu, na kojem se istaknulo nekoliko dobrih, temeljnih komada jesenske garderobe
  • Kaput u nježnoj neutralnoj boji, velika kožna torba i crne čizme sjajno su se uklopili u ovaj jesenski styling

Na ulicama viđamo razne jesenske kombinacije, a mnoge se sastoje od neutralnih boja koje se odlično uklapa ju svakodnevne outfite. Jedan od takvih outfita nosi i prolaznica iz Zagreba, a u svoj je styling uklopila nekoliko bezvremenskih elegantnih komada koji su se savršeno nadovezali jedan na drugi.

Ispod dugog kaputa opuštenog kroja u nježnoj krem boji, nosila je haljinu ili top svjetlijeg šarenog uzorka i visokog ovratnika, dok je modne dodatke odabrala u crnoj boji. Neutralan vuneni kaput s dvostrukim reverima dio je kolekcije high street brenda Massimo Dutti, a na stranici je dostupan po cijeni od 2.999,00 kuna.

Moda Osim stylingom, prolaznica nas je zaintrigirala torbicom koja je hit komad sezone

Uske, visoke crne kožne čizme s ravnom petom odličan su i siguran odabir za svakodnevni poslovni look, dok je elegantna torbica marke Coccinelle, model Concrete upotpunila cjelokupni outfiti i dala mu posebnu dozu elegancije.

Model Concrete ručna je torba izrađena od kože, a dolazi i u jednako elegantnoj i u jesen posebno obožavanoj boji, boji konjaka. Na stranici Zalando dostupna je po cijeni od 2.959,00 kn.

Moda Samo jedan, ali dobar komad može ostaviti dojam - styling zgodne plavuše sa špice je dokaz

Posjeti Miss7.24sata.hr