Ulična moda: brineta iz Zagreba klasičan ljetni uzorak nosi na malo drukčiji način

Pixsell/Neva Žganec
Vidi originalni članak
  • Brineta iz Zagreba sjajno je reinterpretirala klasični ljetni uzorak, plavo-bijele prugice
  • Haljina koju je odabrala zanimljivim je krojem razigrala mornarski uzorak
  • Dodala je i sjajne modne dodatke i od nas dobila čistu peticu

Svakog, ali svakog ljeta, bez iznimke, plavo-bijele prugice vraćaju se u outfite žena. Iako to po temperaturama još ne možemo suditi, možda su ovo posljednji dani kad možemo prošetati komade s mornarskim uzorkom. Učinila je to i ova brineta, prošetavši centrom Zagreba zanimljivu bijelu haljinu s plavim prugicama.

Kroj je više nego zanimljiv. Ovaj model uključuje i drugi veliki ovoljetni trend, volane koji su opet vrlo hot, a njih stvarno ne nedostaje na ovoj haljini. Volani su na ramenima, volani se ukoso spuštaju na prednjici dočaravajući dekolte iako je haljina visoko zakopčana do ovratnika, slojevi volana su i na bokovima i naglašavaju ih. 

Francuskinje su kraljice stila, a ovo je pet ljetnih stvari koje uvijek imaju u ormaru!

Kako je riječ o prugastom materijalu, to još više razigrava haljinu jer uspravne prugice na prednjici i leđima haljine "presjecaju" vodoravne ili kose prugice volana koji je obogaćuju. Volani dodaju i razigrani, romantični dašak pomalo strogom, pravilnom uzorku pruga. Vrlo zanimljiva haljina i interpretacija ovog klasičnog uzorka na novi način!

Moda Prugice se vraćaju! 10 načina kako stilizirati prugastu majicu

Ova brineta uz haljinu nosi prozirne pvc natikače, a pridružila joj je i vrlo dobru crvenu (ova boja uvijek lijepo ide uz plavo-bijelu kombinaciju) torbicu sa zakovicama. Petica za jednostavan, a efektan ljetni stajling i upotrebu klasičnog uzorka s dobrim pomakom.

Posjeti Miss7.24sata.hr