Ulična moda: čizme iznad koljena su seksi, čak i s ovakvom petom

Pixsell
Vidi originalni članak
  • Robusne čizme, s debelim đonom već nekoliko sezona su hit. Evo nove varijante...
  • Djevojke s naših ulica sad nose i one visine iznad koljena. Kako djeluju s nezgrapnim gumenim đonom?
  • Daleko od elegancije, profinjenosti i ženstvenosti, ove su čizme ipak vrlo seksi zbog ovog "iznad koljena"

Prošle godine su robusne čizme s tzv. traktoerskim đonom postale trend. Stil cipela koji kombinira visoku siluetu s debelim potplatom i kožnom ili gumenom završnom obradom, visoke čizme džombastog đona sve su više zavoljele i djevojke s naših ulica. Kao i mnoge trendseterice s našeg Instagram feeda i one su otkrile kako su upravo ovakve čizme ugodna opcija za svestrane outfite. Iako su se činile kao sezonski trend, pokazalo se da traj i traju, popularnije nego ikad.

Moda Ovako se to radi: par upadljivih čizama ove prolaznice bio je magnet za poglede

Dok uranjamo u početak proljeća, zdepaste čizme do koljena već su vrijedan pažnje stil cipela koji definira kako se modni poznavateji odijevaju i obuvaju. Bez obzira na to jesu li u kombinaciji s mikro kratkim hlačama i pleteninama, pletenim puloverom i suknjom, svestrani su i praktični stil čizama u kojem ćeš zapravo poželjeti hodati. Djevojke s naših ulica pokazale su nam kako sve možeš nositi ove nezdrapne čizme, a da budu vrlo seksi.  

Prva djevojka je čizme iznad koljena s džombastim đonom uparila sa pravom proljetnom kombinacijom. Odlučila se za predimenzionirani džemper koji se nosi kao haljina, a zatim dodala zdepaste čizme do koljena. Ispod sivog džempera nazirale su se crne kožne hlačice, koje je upotpunila predimenzioniranim sivim sakoom noseći ga preko pulovera. Zanimljiv detalj ovoj kombinaciji bila je i velika traper torba koju je zgodna brineta nosila preko tijela. Od detalja odlučila se za decentne ogrlice i crne naočale mačkastog oblika.

Tri su dame odjenule visoke bijele čizme: čiji je stil najbolji?

Ako si poželjela nositi kratku kožnu suknju u novoj sezoni, ovo je jedan od načina kako je možeš zanimljivo iskombinirati. Prolaznica je izabrala popularan pulover na crno-bijele pruge s povišenim ovratnikom koji je uparila s kožnom suknjom koju krasi mašna u struku. Crne zdepaste čizme iznad koljena kombinirala je s crnim vunenim kaputom s ovratnikom i Moschino crnom torbicom koju je prebacila preko tijela.

Zadnja prolaznica koju su uhvatile naše kamere nosila je jednostavnu crnu suknju koju je uparila s dolčevitom smeđe boje. Kombinaciju pripijenu uz tijelo upotpunila je čizmama s debelim džonom i vunenim crnim kaputom koji je sezao ispod koljena. Zgodan dodatak koji je privlačio poglede bile su crne najlonke s printom. Izabrala je i crvenu torbu sa zlatnim lancem koju je nosila preko ramena kako bi razbila crno-smeđi outfit. 

Ako su ti ove djevojke dale inspiraciju, evo koje smo modele čizama iznad koljena pronašli u našim trgovinama.

Primjeri: Mango (599,90 kn), Zara (199,90 kn), Reserved (459,90 kn)

Moda Ulična moda: s toplijim danima žene ponovno masovno nose ove kapute

 

Posjeti Miss7.24sata.hr