U trgovine su stigle nove gležnjače, neki modeli su bili jako popularni i prošle godine

Instagram/Zara
Vidi originalni članak
  • Ako si počela razmišljati o svojim jesenskim outfitima, sada je pravo vrijeme da se uputiš u svoju omiljenu trgovinu po novi par kul gležnjača
  • Za klasičarke bi mogle biti sjajne kožne crne gležnjače, a za one koji vole nešto posebniju obuću bijele ili one sa zmijskim uzorkom
  • I ove će godine biti popularne tzv. "gležnjače čarape" koje su idealne za izlaske, ali i za posao

Ljeto se lagano primiče svom kraju i polako dolazi vrijeme za nabavu toplije odjeće i obuće. U tom su nam slučaju nezaobilazne gležnjače koje iz sezone u sezonu vladaju jesenskim outfitima, a čija je ponuda iz godine u godinu sve raznovrsnija. Od klasičnih crnih i bijelih do onih s popularnim zmijskim uzorkom - jedan bi se par mogao sjajno uklopiti u tvoje kombinacije.

Crne gležnjače

Crne kožne gležnjače vjerojatno nikada neće izaći iz mode pa je dobro uz sebe imati barem jedan par. Uz njih ne trebaš previše razmišljati o outfitu jer će se odlično uklopiti u svaki stajling, a možeš ih pronaći u gotovo svakoj high street trgovini. Izvrsno se slažu i s elegantnijim outfitima, a romantičnoj će haljinici dodati rokerski štih.

S lijeva na desno: ZARA (349,90 kn), STRADIVARIUS (229,90 kn), BERSHKA (299,90 kn)

Life&style Prihvaćaš li naš izazov? Osvoji besplatno preuređenje doma

Bijele gležnjače

Ako voliš klasiku s pomakom preporučamo ti da svojoj polici s cipelama dodaš i par bijelih gležnjača. Jednostavne su, a upečatljive i mogu se sjajno iskombinirati uz jednostavne, monokromatske outfite. Ravni modeli će ti odlično poslužiti za casual izdanja, a oni s potpeticom za elegantnije prilike.

STRADIVARIUS (299,90 kn), ZARA (699,90 kn), PULL&BEAR (299,90 kn)

Moda Ove jeseni vladat će crvena! Odabrali smo haljine, torbe, hlače i bluze - sve do 199 kuna

Zmijski uzorak

Ovaj uzorak i dalje vlada modnim dodacima i obućom, a popularno ga je obući i od glave do pete. Ako to ipak nije tvoj đir, dovoljno je nekom jednobojnom outfitu dodati gležnjače i torbicu zmijskog uzorka i spremna si pokoriti špicu! Ovaj uzorak možeš pronaći u različitim modelima i bojama, a nama se osobito sviđaju modeli u neutralnim tonovima.

MANGO (449,90 kn), RESERVED (349,90 kn), STRADIVARIUS (199,90 kn)

Novi trendovi Model traper jakne s remenom ćemo, izgleda, posvuda viđati ove jeseni! Sviđa li ti se?

Gležnjače čarape

Čizmice na petu koje podsjećaju na čarapu izvrsno prianjaju nozi i dodatno ju ne proširuju zbog čega su miljenice mnogih žena. Mogu se odlično iskombinirati uz hlače, suknje i haljine, a neki model u jarkoj boji trenutno podiže i najjednostavniji outfit. Jedino bi mogla pripaziti da ih ne obuvaš na kišni jesenski dan jer bi mogle promočiti i ostaviti te s nazeblim i mokrim stopalima.

STRADIVARIUS (299,90 kn), MANGO (oba modela 349,90 kn)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr