U Stradivariusu smo pronašle divan pleteni top za stylish ljetne kombinacije

Stradivarius Foto: Stradivarius
Vidi originalni članak

Kako se približava ljeto, modni svijet počeo je vrvjeti heklanim modnim komadima, detaljima i dodacima, koje počinjemo ubacivati u svoje virtualne shopping košarice. Od torbi do majica, heklani detalji su posvuda i odišu nostalgijom. Jedan od komada koji se posebno ističe ove sezone je heklani top koji dolazi u raznim verzijama i bojama, što nas ne čudi jer se radi o stylish i trendi komadu koji se savršeno uklapa u ljetnu estetiku. U Stradivariusu smo pronašle prekrasan heklani top, koji je idealan za razne ljetne, ali i proljetne, kombinacije.

Moda Najudobniji komplet iz Reserveda nosit ćemo i po gradu i na plaži - dolazi u 7 neodoljivih boja!

Retro privlačnost heklanih modnih komada

Heklani detalji, koje se obično povezuje s granny estetikom, vuče korijene iz 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Tijekom proteklih nekoliko sezona vidjeli smo ponovno oživljavanje raznih trendova na modnim pistama, pa tako i ovu divnu retro, heklanu tkaninu na raznim komadima koji su posebno traženi tijekom sezone festivala. A kako najlakše nositi heklano? Nema sumnje, kao topić! A za profesionalniji, stylish look, može se upariti s čisto bijelom košuljom ispod.

Svestranost heklanog topa

Brojne fashionistice nose heklane topove tijekom posljednjih nekoliko godina, spajajući ga sa svime, od traperica širokih nogavica do lijepih cvjetnih haljina. Oni se uklapaju i u Y2K estetiku, koja se presijeca s granny estetikom više nego što mnogi možda misle. Ovo preklapanje heklani top čini artiklom koji moramo kupiti ove sezone. Njegova svestranost nudi nam beskrajne mogućnosti prilikom osmišljavanja cool ljetnih kombinacija.

Moda Ova viralna torba nikad neće prestati biti hit, a sada je stigla i u ljetnoj verziji

Heklani top iz Stradivariusa

U najnovijoj Stradivarius kolekciji smo pronašli savršeni heklani top koji možeš dodati svojoj garderobi već danas. To je heklani top bez rukava, s okruglim ovratnikom i bez podstave. Izrađen je od 50 % pamuka i 50 % poliestera, a dostupan u veličinama od XS do XL. Ovaj prekrasan heklani top s prugama u crvenoj i bijeloj boji, savršen je dodatak ljetnoj garderobi. Osigurat će to da ti nije samo udobno, već ćeš izgledati chic tijekom toplijih mjeseci.

To je svestran komad koji se može stilizirati na brojne načine, stoga ovo ljeto investiraj u ovaj moderan dodatak odjevnim kombinacijama. Cijena mu je 22,99 eura, a dostupan je za kupovinu u Stradivarius poslovnicama i putem linka.

Moda Pronašle smo haljinu koja bi mogla postati popularnija i od viralnog Mango modela - još je ljepša!

Posjeti Miss7.24sata.hr