U ovu Balenciaginu torbicu zaljubile su se brojne domaće influencerice. Rado je nosi i Jelena Rozga!

instagram@kensingtonroyal
Vidi originalni članak
  • Pjevačica Jelena Rozga se može pohvaliti doista impresivnom kolekcijom torbica s dizajnerskim potpisom, a među njima se našao i 'City Nano' model
  • Ova crna kožna torbica oduševila je i brojne domaće Influencerice, a njihovi profili otkrivaju kako se premetnula u najtraženiji model na društvenim mrežama
  • Cijena manjeg modela kreće se oko 9000, dok je za veći model potrebno izdvojiti i do 14.000 kuna. Bi li ju poželjela u vlastitoj kolekciji?

U našoj analizi ulične mode primijetile smo kako Zagrepčanke obožavaju nositi jedan model Louis Vuitton torbe, a letimična pretraga Instagram profila nam je ukazala da i domaće influencerice imaju svog favorita u svijetu torbica. Riječ je o torbi s potpisom modne kuće Balenciaga. Klasični model crne kožne torbice 'City Nano' u svojoj bogatoj kolekciji modnih dodataka ima i pjevačica Jelena Rozga.

Otkrivamo U ormaru Jelene Rozge: pjevačica ima sjajnu kolekciju torbica - i to dizajnerskih

Isti model rado nose i dvije poznate domaće influencerice - Pamela Smoljanić i Dora Predojević, a njezinu inačicu smo pronašli i kod Adriane Đurđević. Službene stranice brenda Balenciaga otkrivaju kako je ova torbica proizvedena u Italiji, a materijal od kojeg je izvedena je glatka janjeća koža.

Može se nositi preko ramena ili isključivo kao ručna torba. S prednje strane nalazi se i praktični manji pretinac zaštićen patentnim zatvaračem.Cijena torbe kreće se oko 1.190 eura, što je približna svota od 9.000 kuna. Riječ je o manjoj verziji ove torbe, dok smo veću inačicu uočili kod influencerice Jelene Petrović. Za nju je potrebno izdvojiti oko 1.830 eura što znači da se cijena penje na 13.800 kuna.

Ulična moda Dvije su prolaznice svoje ultramoderne modne kombinacije upotpunile dizajnerskim torbicama

Vrlo sličnu torbu u svojoj kolekciji ima i Izabel Kovačić. Premda se naoko čini da je riječ o osvježenoj verziji, zapravo se radi o sestrinskom modelu '21 Midday'. I njega prati paprena cifra pa tako i na popustu od 50 posto, koliko je sada označeno na stranici The Luxury Closet, trebaš izdvojiti oko 7.000 kuna.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijeli video pogledaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr